Masajul erotic, o picătură de fericire în oceanul vieții

vineri, octombrie 18, 2013 21:08
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDacă lăsăm la o parte prejudecățile și falsa pudoare, cu siguranță toți bărbații sănătoși, și mai ales virili, își doresc un masaj erotic. Dorința poate deveni realitate dacă intrați pe site-ul www.masajartemis.ro. În centrul Bucureștiului, se află o vilă elegantă, cu o intrare ascunsă de privirile indiscrete, unde trei camere, una roșie, una verde și una neagră, așteaptă bărbații care vor să-și regăsească pasiunea alături de cele mai frumoase femei. În intimitatea acelor camere, un bărbat va avea parte de momente de neuitat, momente în care pasiunea se va împleti cu dorința, când toate problemele vor fi uitate și când va rămâne doar plăcerea, ca unică senzație. La 4 masaje, beneficiezi de un masaj gratis. După ce ți-ai ales maseuza preferată, tot ce trebuie să faci este să te hotărăști cum vrei să o ai alături de tine. Variantele ar fi, pe site (click pe link-ul anterior) găsiți și prețurile: masaj erotic topless, masaj erotic nud, masaj erotic cu frișcă, masaj erotic cu 2 maseuze, masaj erotic cu 3 maseuze, masaj erotic la care vii cu partenera de viață/cuplu și o maseuză vă răsfață pe amândoi, masaj la hotel. Dacă vreți mai multe informații despre masajul erotic, iată un fragment dintr-o știre intitulată Masajul erotic – tehnici, atingeri, rezultate!:

Reguli de baza ale masajului erotic

Locatia: cel mai bun loc pentru un masaj, erotic sau nu, este podeaua (pe care pui o patura groasa si moale) si uneori, patul (daca este drept si putin moale). Patul este locatia cel mai des aleasa pentru un masaj, dar daca nu este drept si confortabil, se va pune presiune asupra gatului, umerilor si spatelui celui care primeste masajul.

Hainele: masajul erotic nu ar trebui sa implice si hainele. In timpul unui astfel de masaj, cel mai bine este sa fiti amandoi dezbracati, indiferent cine ofera masajul. Daca partenerul se simte mai confortabil, poate alege o pereche de boxeri, la fel si tu, poti alege o lenjerie foarte sexy. Totusi, nu uitati camasajul este mult mai… erotic daca simtiti atingerea pielii celuilalt.

Temperatura: din moment ce masajul erotic se desfasoara fara haine iar mediul ambiant trebuie sa fie cat mai placut, este bine sa aerisesti inainte camera, sa faci putina caldura (daca este iarna) si sa mentii o temperaturade 24-25°C. Ai grija, nu lasa sa se faca mai cald, caci vei crea o stare dedisconfort.

Decorul si atmosfera: poti apela la eternele lumanari parfumate sibetisoare parfumate, la prosoape pufoase, lumini difuze si muzica in surdina, exact acelasi decor ca si pentru o partida de sex senzuala si reusita.

Produse folosite: afla ca masajul erotic este sinonim cu uleiul de masajusor, parfumat si cu aroma afrodisiaca. Foloseste cu incredere periile moi pentru spate, cremele cu efect relaxant si petalele parfumate.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu