Neocomunismul de cumetrie din România si munca „nazistă”

sâmbătă, mai 18, 2013 15:43
Posted in category Iliescu KGB, Istorie

Comunism = NazismDecembrie 1989: comuniștii din eșalonul al II-lea, mulți dintre ei agenți KGB, preiau puterea în România. Urmează destrăbălarea economică: pensionarea anticipată a sute de mii de oameni, este doar un exemplu dintre multele posibile. Ilici ‘KGB’ Iliescu împinge economia românească în prăpastie. Sunt restituite sume imense de bani, adunate pentru dezvoltarea țării. În loc să se facă o autostradă, de exemplu, banii publici sunt împărțiți pe cuponiade și altele asemenea.

Țiganului Ilici Iliescu nu i-a plăcut niciodată munca, precum tuturor bolșevicilor care au dat doar din gură, așa încât a făcut din România țara unde poți primi gratis orice, contrar oricărei legi economice.

O Românie altfel guvernată după 1989 ar fi avut șanse reale să arate cu totul altfel astăzi. Unde sunt banii de pensii? În ajutoarele sociale primite de tiganii cu palate și ghiul, din cauza legilor aberante date de țiganul Ilici Iliescu.

Unde sunt salariile decente ale medicilor? În curțile miilor de evazioniști mai mari sau mai mici, pe care democrația iliesciană i-a ajutat să prospere nemeritat (oriunde altundeva erau după gratii, iar în China erau împușcați).

Unde sunt banii pentru construcția unei infrastructuri moderne pentru România? În miile de biserici care oferă o viață prosperă celei mai bogate pături din România: preoțimea, clerul.

Cei activi din România nu pot suporta, din munca lor, cheltuielile milioanelor de țigani, asistați social etc. care doar știu să urle.

USLamiștii trebuie să știe că, mai devreme sau mai târziu, vor plăti pentru lovitura de stat din 2012 și pentru politica de căcat dusă de un an încoace. Și Ceausescu părea veșnic.

Orice guvernare responsabilă trebuie să oprească la timp robinetul irosirii banului public. Nu putem suporta la infinit, din banii românilor care merită o soartă mai bună, furturile țiganilor, corupția USLamistă, ajutoarele sociale etc.

Legat de subiect, mai jos este un material interesant scris de Mihai Giurgea.

De când e munca nazistă, bă?

Premierul britanic taie pomenile sociale? E fascist!

De 3 luni, premierul David Cameron taie in carne vie ajutoarele sociale: reforma sistemului de protecție sociala era de mult necesara in Marea Britanie, ajunsa in prag de faliment din cauza pomenilor:

“Vrem sa fie clar ca ajutorul social exista ca sa ajute oamenii care muncesc din greu si nu trebuie sa devina un mod de viața

(The Telegraph, Benefits are not a “life choice”)

Comuniștii au turbat: aha, Cameron e nazist! “Arbeit macht Frei!”

Premierul Spaniei simplifica concedierile? E fascist!

Spania a ajuns la 26% șomaj. Piața muncii e blocata: pentru ca firmele nu mai angajează. Pentru ca odată angajat cineva, e practic imposibil sa-l concediezi. Codul Muncii a împins firmele spaniole in faliment. Premierul Spaniei a luat singura măsura posibila: sa simplifice concedierile si sa taie “drepturile” angajaților.

Sindicatele si comuniștii au sărit imediat: Mariano Rajoy e fascist!

Cancelarul Angela Merkel nu mai da bani gratis grecilor? E fascista!

Angela Merkel e in clipa asta cel mai popular politician european: peste 50% dintre europeni o susțin, iar in Germania, cu toata politica de austeritate, conduce in sondaje .

Mie nu mi-a plăcut ca Merkel a vrut sa oblige depunătorii băncilor sa devina “acționari” (dar fara drept de decizie si participare la profit). Mi se pare o incalcare a dreptului de proprietate. In schimb mi-a plăcut când a zis:

“Europa reprezintă astăzi doar 7 la sută din populația lumii, produce 25 la sută din PIB-ul global, și finanțează 50 la sută din cheltuielile sociale ale planetei .”

“Toți trebuie să ne oprim sa cheltuim mai mult decât câștigam, în fiecare an.”

Socialiștii? Exact invers: bravo ca li se iau banii “bogătașilor”, cu mii de euro in bănci!…dar daca ne ia si pomenile noastre, e fascista!

Cea mai fascista dintre toți: Margaret Thatcher!

“Daca statul vrea sa cheltuiască mai mulți bani, nu poate s-o facă decât luând de la voi. Nu exista “bani publici”. Exista doar banii cetățenilor”

Este ceea ce cred si eu. Este motivul pentru care am pornit Capitalism pe pâine si Mișcarea Antitaxe. Reacția socialiștilor? Iat-o:

O minoritate cu o idee fixa, dar gălăgioasa rău!

Majoritatea europenilor (inclusiv românii) vor sa muncească. Majoritatea europenilor (inclusiv românii) nu vor sa plătească pomeni: altfel Angela Merkel si David Cameron n-ar fi așa de populari. Culmea este ca mulți bugetari si asistați sociali susțin ideile de dreapta si reforma așa-zisei “protecții sociale”: inclusiv in România.

Comuniștii (sau socialiștii, tot aia) sunt in minoritate: dar compensează printr-o gura mare. Ideea lor fixa e simpla: vreau sa trăiesc la fel de bine ca tine, dar fara sa muncesc ca tine. Daca mă pui sa muncesc, ești fascist.

Care e soluția? Pai e aia clasica, când cineva iți baga mana in buzunar: ii rupi mana. Le închidem gura, le-o umplem de sânge si ne vedem de afacerile noastre, fara taxe aberante – adică soluția Thatcher. Va las sa admirați felul in care un premier ultrademocrat a strivit mișcarea sindicalista, intr-o tara ultrademocrata: Marea Britanie.

Pentru ca proprietatea nu poate fi apărata doar cu vorbe: întotdeauna ai nevoie de un gard si de o pușca incarcata.

Sursa: Capitalism pe pâine; autor Mihai Giurgea

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Neocomunismul de cumetrie din România si munca „nazistă””

 1. Cum au incalcat fostii comunisti legea în democrația KGB-isto-iliesciană | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 31st, 2015 at 12:34

  […] Neocomunismul de cumetrie din România si munca „nazista” […]

 2. Nostalgicii comunismului merită deportați în Coreea de Nord | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 31st, 2015 at 14:39

  […] Neocomunismul de cumetrie din România si munca „nazista” […]

 3. România comunistă, o țară condusă de bolnavi | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 31st, 2015 at 14:55

  […] Neocomunismul de cumetrie din România si munca „nazista” […]

 4. Iunie 1990: Ion Iliescu a supervizat Planul Strict Secret al Mineriadei | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 10th, 2016 at 14:56

  […] Neocomunismul de cumetrie din România si munca „nazista” […]

Adauga un comentariu