Nici intrerupatoarele, prizele sau becurile nu mai sunt cum erau odata

sâmbătă, noiembrie 18, 2017 17:18
Posted in category Diverse

BecNu ştiu alţii cum sunt, dar eu când mă gândesc la anii copilăriei, în care curentul electric l-am avut începând de pe la 10 ani, realizez că, în ciuda înapoierii economice de atunci, am şi amintiri amuzante legate de domeniile domestice ale vieţii: prize si intrerupatoare. Ca orice copilaş curios, având doza de inocenţă maximă, m-am bucurat nespus de apariţia curentului electric, în casa părinţilor de la ţară. Nu-mi venea să cred cât de clar se vedeau obiectele noaptea, atunci când am trecut, odată cu întreaga familie, de la iluminatul cu ajutorul unei lămpi pe bază de gaz, la becul de 100 w.

Chiar dacă pe atunci nu existau becuri cu led, iar la început nu aveam decât nişte becuri, adevărate minuni pentru noi, copiii, televizorul şi alte aparate electrocasnice urmând să apară ulterior, electronii buclucaşi care circulau, invizibili, prin firele din pereţii casei, şi aduceau energia electrică, erau o sursă de fericire la începutul anilor 1970, atunci când electrificarea României era în plină desfăşurare. Şi ca orice curiozitate, satisfacerea ei însemna şi nişte riscuri, mai ales pentru părinţi. Săracele intrerupătoare de atunci atât au fost de “folosite” încât, la un moment dat, după o perioadă relativ scurtă, au trebuit schimbate. “Joaca la întrerupător” ţinea loc pe atunci de tot ce înseamnă astăzi jocuri de tot felul pe calculator. Evident, erau nişte întrerupătoare arhaice, dar utile în acele vremuri.

Astăzi, însă, dacă intri pe SavElectro ai toată gama de produse realizate folosind cele mai noi tehnologii în domeniu, produse durabile, de cea mai bună calitate, ecologice, ce sunt alegerea perfectă pentru locuinţa fiecăruia dintre noi. Sau pentru firma din dotare, dacă aveţi aşa ceva. Plus că sunt ieftine, dacă ne raportăm la durata de viaţă, mare, şi la calitate, înaltă. Folosesc de ceva vreme produse comandate la SavElectro şi pot să vă spun, cu maximă sinceritate, fără nicio urmă de reclamă ieftina, că merită comandate. Au consum redus de curent electric, design atrăgător, înfrumuşeţează locuinţa sau biroul, plus multe altele de acest fel înseamnă suficiente argumente, nu vorbe, pentru a face alegerea corectă, cea mai bună pentru fiecare dintre noi, atunci când vine vorba despre produse electrice de iluminat.

Becuri cu led

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu