O firma care ofera servicii de aur: Aqua activ.ro

miercuri, ianuarie 2, 2019 10:50
Posted in category Diverse

aquaactiv.roOamenii pretuiesc munca grea a celor care asigura buna desfasurare a sistemul de canalizare din oras. Grupurile noastre sanitare functioneaza datorita celor care desfunda canalizarile, fac inspectii video periodice, curatare si spalare mecanizate, curatare de grasimi si de hidrocarburi si asigura vidanjarea puturilor si foselor absorbante.

Ei golesc separatoarele de grasimi din marile restaurante ca tevile sa nu fie afectate si ei depoziteaza in spatii sigure continutul foselor septice sau al puturilor absorbante.

Nimic nu este usor. Specialistii se murdaresc, depun eforturi, raspund prompt oricaror solicitari.

Se munceste mult si se simplifica lista zilelor libere si a sarbatorilor legale, fiindca sunt lucruri fara de care oamenii nu pot sta.

Este nevoie de prestatiile firmei aqua activ (https://www.aquaactiv.ro) mereu fiindca oamenii au nevoie de:

  • un sistem perfect de circulatie a apei in oras; toate tevile trebuie sa fie perfecte si circulatia apei curate si a celei menajere sa nu fie intrerupta; in epoca actuala, oamenii nu mai suporta astfel de disfunctii pe o perioada mare de timp, fiindca au devenit dependenti de confort;
  • recipiente de colectare a grasimilor curate si golite la timp ca aceste substante dificile sa nu ajunga in chiuveta si sa infunde tevile;
  • puturi absorbante golite periodic, fose septice curatate si garantia ca aceste produse toxice ajung in locuri sigure sa avem parte de un mediu 100% sanatos;
  • promptitudine in rezolvarea situatiilor urgente, profesionalism, preturi accesibile.

Toate acestea vin la pachet cu serviciile oferite de catre firma amintita la preturi foarte mici.

Experienta firmei prezentate se concretizeaza in clientii foarte multumiti si in solicitarea permenenta a acestor servicii de calitate premium.

“Restaurantul nostru depinde de serviciile firmei Aqua activ.ro, care soseste mereu la timp sa goleasca separatoarele de grasime montate sub chiuvete. Datorita lor canalizarea noastra functioneaza perfect mereu si sutele de clienti vin la noi.” ( E.L, managerul lanturi de restaurante cu activitate la nivel international)

“In mallul nostru orice problema legata de canalizare este rezolvata la cateva ore de la apartia ei de angajatii firmei Aquaativ.ro fiindca ei ne-au oferit consiliere de la infiintare sa obtinem autorizatiile necesare si tot ei asigura mentenanta. In prezent, toaletele noastre sunt cele mai curate, fara niciun miros dubios, datorita serviciilor lor ireprosabile. Golirea puturilor absorbante uriase si a foselor septice se face la timp, fiindca pozitia noastra izolata ne-am impus punerea la punct a unei canalizari independente. De cate ori se infunda canalizarea, interventia lor este eficienta inainte ca vizitatorii nostri sa simta ceva dubios.” U.P, manager mall Bucuresti).

“Apreciez si profesionalismul angajatilor care compun echiele de interventie, dar vidanjele lor ecologice au tot respectul nostru. Nu trebuie sa mai ducem batistele la nas si sa ne intoarcem privirile, cand trec curate si ermetizeaza continutul de restul aerului din jur.” (T.D)

Mult bine aduc serviciile lor unui oras cu activitate economica uriasa, de aceea oamenii trebuie sa faca din ei parteneri de incredere pe o durata mare de timp.

Ei sunt responsabili in mod direct de aerul pe care il respiram, de calitatea apei pe care o primim la conducte, de igiena din baile si bucatariiile noastre si se achita exemplar de sarcinile asumate!

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu