o-mac.ro, motocoase si motocositoare pentru tine

marți, martie 3, 2015 19:22
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniS-ar putea să fiți interesați, la un moment dat, de o motocoasă performantă la un preț redus. Un magazin online unde găsiți motocoase si motocositoare, ușoare, echilibrate și confortabile chiar în cazul utilizării prelungite, este cel de la link-ul anterior. Veți putea vedea, dacă intrați pe site, o gamă variată de motocoase si motocositoare simplu de manevrat datorită mânerului tip bicicletă sau tip buclă pe care îl au în dotare. Categoriile de motocoase le găsiți pe 3 nivele: hobby, semiprofesionale si profesionale. Criteriile de departajare tin de puterea motorului si diametrul tubului pentru transmisie. Alte componente si accesorii care determina aceste categorii: tipul de disc pe care il poate folosi, sistemul de amortizoare antivibratii, tipul hamului de purtare.

Tot pe o-mac.ro mai găsim și alte categorii de produse precum: motocultor, aspirator & motosfredel, atomizor & pompa de stropit, freza de zapada, motofierastrau, intretinerea gazonului, trimmer, motopompa, generator, tractoare & mulgatoare, motoare. Produsele comandate le puteți plăti folosind una din următoarele modalități: în numerar (ramburs) la primirea lor, cu un card bancar, în rate sau prin transfer bancar. Mai multe detalii găsiți pe site. Produsele comandate se livrează în orice localitate din România, în maxim 48 de ore din momentul confirmării comenzii. Transportul este gratuit oriunde în România pentru comenzile cu valoare mai mare de 200 lei. Tot pe site-ul de la una din legăturile anterioare mai găsiți și oferta zilei, adică produse cu importante reduceri de prețuri, precum și piese de schimb pentru produsele comercializate pe site.

O-mac.ro, dacă vrei motocoase si motocositoare la preturi reduse.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “o-mac.ro, motocoase si motocositoare pentru tine”

  1. birouavocati.ro says:

    martie 7th, 2015 at 21:36

    Ca vorbim de motocoase, exista masinari care sa iti permita sa aspiri apa ?
    Eu am problema asta atunci cand vine vorba de spalatul prin casa si uneori chiar nu vreau sa strang apa cu motul, exista ceva solutii pentru asta?

Adauga un comentariu