Ochi mai fermecatori si mai sanatosi cu Bonilash

vineri, noiembrie 17, 2017 21:10
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniSpune-mi, fata frumoasa, de cate ori nu ti-ar fi intrat musculite in ochii frumosi, daca nu ai fi inchis din reflex pleoapele si nu ar fi existat genele? La fel ai fi patit cu praful si frunzele pe care vantul puternic ti le aduce in fata. O pietricica intrata cu viteza in ochi, te-ar fi deranjat toata ziua si daca nu ar fi fost scoasa la timp, ar fi dat nastere la multe complicatii. O infectie oculara netratata poate insemna pierderea totala sau partiala a vederii si compromiterea ochiului.

Iar ochii sunt asa de sensibili, incat afectiunile trec rapid de la unul la celalalt. Nu dorim sa te speriem, ci sa-ti atragem atentia ca, daca iti iubesti ochii, trebuie sa ai grija “ca de ochii din cap” de genele tale.

Genele au rol de protectie, in primul rand. Ele filtreaza lucruri vizibile si invizibile care ne pot invada ochiul si afecta negativ vederea. De cate ori nu mi s-a intamplat ca atentia sa nu fie la post, genele sa nu se apropie una de cealalta la timp, iar un obiect lipicios sa se fixeze suparator de ochi! Ai vazut cat de greu il scoti din ochi? Trebuie neaparat sa ai degetele curate, iar daca operatiunea te depaseste, adreseaza-te oftalmologului!

Pe langa rolul protector, genele lungi, dese si sanatoase simbolizeaza frumusetea. Nu vorbim despre genele acelea artificiale care se electrizeaza si pot atrage microbii, plus ca au un aspect dizgratios, nici de cele rimelate stiind ca si rimelul mai pica in ochi din cand in cand si mai afecteaza radacinile, ci de genele tale naturale, revigorate cu bonilash!

Evita genele false sau pe cele lipite, care deterioreaza frumusetea naturala! Sunt frumoase genele lungi, dese si intoarse, dar nu exagera! Nu-ti pune o padure la ochi sau un zmoc de par, din care nu se mai vede nici irisul, nici albul ochilor, nimic!

Bonilash a fost testat clinic, iar efectele sunt uimitoare. Femeile care au facut parte din lotul experimental s-au declarat multumite 100% pentru ca la toate s-au inregistrat imbunatatiri ale aspectului genelor:

  • cresteri cuprinse intre 0,10-0,30 centimetri, dupa 3 luni de la utilizare
  • gene mai stralucitoare, mai sanatoase, eliminarea tuturor firelor care cadeau inainte de tratament. In locul firelor de par arse, creste altul matasos, tanar si plin de vigoare
  • indesirea genelor, fara alte trucuri cosmetice, care sunt putin deranjante. Doar utilizarea serului bonilash si a rimelului nu doare, in rest toate operatiunile cosmetice sunt jenante.

Multe utilizatoare declara ca au renuntat la rimel de cand folosesc bonilash si este mult mai bine fiindca uneori discheta de demachiere se umplea de perisori cand se incerca scoaterea rimelului din gene.

Bonilash contine substante benefice ochiului, este un tratament usor de aplicat, care nu necesita spalare sau clatire dupa aplicare, prin urmare efectul substantelor asupra genelor este de lunga durata.

Pretul sau este foarte mic raportat la rolurile sale multiple:

  1. Mentinerea sanatatii oculare
  2. Ingrijirea genelor si regenerarea acestora
  3. Infrumusetarea si inlocuirea unor produse cosmetice sau proceduri migaloase si scumpe realizate in saloanele de infrumusetare.
Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags:

Adauga un comentariu