Osteoforte, dr rath vitamine pentru sanatatea noastra

vineri, mai 20, 2016 14:42
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCu toții știm că organismul uman are nevoie în mod constant de vitamine, minerale, aminoacizi etc. Aceste elemente nutritive celulare susțin construcția și stabilitatea oaselor, contribuind astfel la întreținerea funcționării normale a acestora. Iar dacă nu știați, oasele servesc și ca ”depozit”: 99% din cantitatea de calciu din organism, de exemplu, este stocată în oase, de unde poate fi extrasă la nevoie. Acestea sunt doar o parte din argumentele pentru care merită să comandăm online dr rath vitamine.

Importanța elementelor nutritive celulare pentru sănătate

  • Pe parcursul vieții, milioane de celule care alcătuiesc organismul uman consumă energie. Organismul nostru trebuie alimentat cu această bioenergie. Elementele nutritive celulare au o importanță crucială în generarea și transportul bioenergiei. La fel se întâmplă și în cazul numeroaselor procese biochimice metabolice din celulele organismului nostru și al protecției celulelor. Și aici sunt necesare vitamine, minerale alimentare, oligoelemente, aminoacizi și alțe elemente nutritive celulare.
  • Majoritatea elementelor nutritive celulare vitale necesare acestui scop fie nu pot fi produse de organismul nostru, fie sunt produse în cantități limitate. Este necesară o alimentație variată și echilibrată pentru a furniza organismului o cantitate suficientă de vitamine și alte elemente nutritive celulare. Suplimentele alimentare contribuie la alimentarea celulelor cu un surplus de vitamine și alte microelemente nutritive care susțin metabolismul celular.
  • În anumite situații și stadii ale vieții, organismul are o nevoie crescută de vitamine și alte elemente nutritive celulare importante: de exemplu când se traversează perioade de stres, în cazul sportivilor de performanță sau al fumătorilor. În astfel de cazuri cu necesități sporite de vitamine, se recomandă un aport sporit, obținut prin intermediul suplimentelor alimentare.

Osteoforte asigură elementele nutritive pentru întreținerea și funcționarea normală a oaselor

Ingredientele din Osteoforte susțin metabolismul celular simultan în mai multe moduri, astfel:

  • Cu ajutorul vitaminei D, calciului, vitaminei K2, magneziului, manganului și zincului, care contribuie la întreținerea unor oase normale.
  • Cu ajutorul vitaminei D, ajută la preluarea și exploatarea normală a calciului și fosforului.
  • Cu ajutorul unor factori importanți care au un rol în specializarea celulelor (vitamina A, calciu) și diviziunea celulară (acid folic, vitamina D, zinc).
  • Cu ajutorul vitaminei C care ajută la formarea colagenului în vederea funcționării normale a oaselor și dinților.
  • Cu ajutorul vitaminei D, calciului și magneziului care contribuie la întreținerea sănătății dinților.

Ce este Dr Rath

Dr Rath Health Programs este una dintre companiile producătoare de suplimente alimentare proiectate științific pe baza cercetărilor efectuate la institutul nostru independent de cercetare. Institutul nostru din Santa Clara, California, este unul din centrele de frunte din întreaga lume, în domeniul cercetărilor asupra vitaminelor. Oameni de știință din diferite domenii lucrează împreună în munca de cercetare și dezvoltare a formulelor de elemente nutritive celulare.

Compoziția suplimentelor nutriționale pentru sănătate celulară ale Dr.Rath are la bază peste 20 de ani de cercetări și descoperiri științifice. Se acordă o atenție deosebită efectelor sinergice reciproce ale elementelor nutritive celulare. Formulele pentru Nutriție Celulară ale Dr.Rath sunt fabricate în Statele Unite ale Americii, de către o companie renumită. Această companie colaborează cu importanți furnizori de materie primă care trebuie să îndeplinească cerințe de calitate extrem de severe (GMP = good manufacturing practices)

Osteoforte este o formulă reconstructivă în Programul de Nutriție Celulară al Dr.Rath. Comandând de la farmaciaverde.ro acest produs, vă puteți convinge singuri cu privire la calitatea Programului de Nutriție Celulară al Dr.Rath și beneficiile acestuia.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu