Predecesorul borfaşului Dragnea: Adrian Păunescu, 60 de ani, iubiţica lui, 24 de anişori

luni, februarie 4, 2019 10:53
Posted in category Mass-media

De la stanga: Adrian Paunescu, Ilie Verdet, Vadim TudorUn articol din 2003 (atunci când Păunescu Adrian grohăia ca orice porc viu) lămuritor pe această temă.

Femeia care l-a părăsit pe Adrian Păunescu şi-a dat seama: Nu toţi bărbaţii sunt porci!

Când suferă din dragoste, bărbaţilor li se văd slăbiciunile. Unii beau, alţii beau, iar cei mai mulţi beau. Sunt însă şi unii care nu beau. Şi nu beau pentru că, cu mâinile cu care ar trebui să ridice sticla, ei scriu poezii. Iată cazul lui Adrian Păunescu: a scris în 20 de zile 117 poezii de dragoste şi suferinţă. Păi, când să mai bei, dacă nici să pui cerneală în stilou nu ai timp din cauza scrisului? Până la urmă, o înţeleg şi pe tânăra care l-a părăsit. Poate că n-avea loc lângă el. Unde să mai încapă şi ea? Vrei să ştii cine e şi ce a vrut? Citeşte mai jos.

Păunescu suferă dintr-o dragoste pură, fără os

Între 22 decembrie 2002 şi 9 ianuarie 2003, în timp ce reprezentanţii muritori ai regnului uman devorau tonele de jumări şi cârnaţi produse la Ignat, poetul Adrian Păunescu ce crezi că făcea? Suferea şi scria un volum de versuri de dragoste, “Lebăr să sufăr”. Ba nu, “Liber să sufăr” – mi se şopteşte din bască. Cartea e tratamentul poetului împotriva chinurilor unui eşec amoros. Are 117 poezii, iar asta înseamnă că Păunescu a scris cam 6 bucăţi pe zi. Normal, câte una după fiecare masă.

Dar cine e nesimiţitoarea care a pus pe jar inima, cotletul şi fuduliile poetului? În carte e numită “regina neagră”. Sâmbătă seara, la Realitatea TV, autorul a numit-o, finuţ, “o proastă”. Dincolo de coperţile volumului, în lumea celor trecători, pe “regina neagră” o cheamă Carmen Bogorodea. Tânără, înaltă, subţirică, brunetă, din Horezu. Nu, nu-i fata de la pagina 5, ci o angajată pe post de redactor la Flacăra. Pâna nu de mult, au fost un cuplu perfect: ea, sensibilă, fără obligaţii, 24 de ani; el, sensibil, cu nepoţi acasă – are 60 de ani, dar se ţine încă bine, dacă-i dai un scaun (sau, ca să fii sigur, două).

S-au cunoscut în urmă cu 6 ani. Mă rog, ea era cam în vârstă pentru el, având în vedere că pe actuala soţie (era anul 2003 – n.m.) Păunescu a luat-o de la 14 ani (se pare că pupincurştii cizmarului puteau încălca orice lege, inclusiv legile care condamnau pedofilia – n.m.).

Ea a început să semene cu el şi a scris chiar şi o carte de poezie, “Mai femeie decât mama”. Cartea a fost tipărită cu ajutorul Fundaţiei Iubirea, dar, după cum ne-a zis o doamnă de acolo, “Nu va fi lansată niciodată! Niciodată! Şi mă miră că ştiţi de cartea asta! Da’ de unde ştiţi? Şi cine sunteţi?”.

Vezi, ar fi trăit fericiţi până la adâncile lui bătrâneţi dacă, de Sărbători, nerecunoscătoarae n-ar fi părăsit domiciliul extraconjugal sub pretextul că el nu vrea să o oficializeze. Şi dacă el nu s-ar fi grăbit – după cum e un zvon – să-l sune pe chestorul Sandu, ca să-i dea în urmărire dispăruta. Că el n-are timp s-o caute. Scrie! (“Academia Caţavencu”, nr. 580/2003)

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu