Remodelarea buzelor o necesitate, nu un moft

duminică, februarie 18, 2018 17:11
Posted in category Diverse

Stema a saptea dimensiuneAndreea a avut nesansa sa se nasca purtand resturi ale hidoseniei pe chip. Probabil s-a incercat o intrerupere de sarcina soldata cu un esec, cert este ca fata are un orificiu alcatuit din doua buze subtiri care se strang ca o punga in loc de gura si doua gauri dispuse deasupra acesteia in loc de nas.

E urata, stie asta si toti cei care o vad prima data rad de ea si o urasc, de parca nu ar fi destul ca este condamnata la hidoseni. Cum pot fi oamenii asa de nedrepti?

Cum de lovesc ei pe cel care este deja plin de sange la propriu si la figurat la pamant? Asa s-a trezit ea cu fel de fel de porecle si nici nu stie exact ce o doare mai tare: imaginea din oglinda, dificultatile cotidiene legate de sanatate, ura nemeritata a celor din jur, fiinca orice persoana isi doreste sa fie frumoasa si nu era vina ei ca natura ii oferise un chip hidos.

Andreea a fost fericita, cand a auzit ca se poate face modelare buze.

Nu isi dorea buze de vedeta, ci o gura functionala, care sa semene a gura. Si-a terminat liceul, a inceput sa lucreze cu ziua prin sat, iar intr-o zi a fost primita la o croitorie de mila si si-a strans bani sa-si faca o gura frumoasa.
Intre timp si-a facut si temele, adica s-a informat ce presupune modelarea buzelor si cum se poate realiza:

  • prin conturarea liniei buzelor, iar ea avea nevoie de injectii de-a lungul tentativelor de buze ca gura ei sa prinda contur.
  • inlaturarea petelor si a ridurilor de pe buze, iar ea avea de toate, cu toate ca nu era nici batrana, nici fumatoare.

Putea opta pentru acid hialuronic care isi pastreaza aspectul 6-12 luni sau materiale definitive.

A ales prima varianta fiindca nu avea suficienti bani si dorea sa vada diferentele dintre gura actuala si cea realizata la clinica Dr-Renert.

Citise plina de speranta si despre tratamentul novativ introdus in Romania, era vorba despre buze marite care tin 20 de ani, dupa 3 sedinte de tratament.

Andreea dorea normalitate si a obtinut-o. In prezent, tanara se bucura de viata si si-a recapatat increderea in ea fiindca Dr-Renert i-a inteles nevoile si i-a modelat chipul mai mult decat ii permiteau ei finantele.

Cu gura normala si nasul reconstituit, tanara si-a gasit un iubit, iar in curand se va casatori, dar nu poate uita ce a facut acest estetician cu suflet pentru ea.

„M-a salvat din ghearele hidoseniei. Eram un mosntru pe care oamenii se fereau sa-l priveasca. Datorita lui am reusit sa-mi continui studiile, sa ma angajez, sa iubesc si sa fiu iubita. Datoria mea acum? Sa le spun tuturor oamenilor ca operatiile estetice pot fi facute si din necesitate, nu reprezinta doar un moft. Indiferent de motiv, recomand clinica Dr-Renert , locul unde mi s-a redat un chip uman!”

Sunt fericita pentru Andreea fiindca o cunosc de cand era la scoala si am auzit-o de multe ori plangand din cauza rautatilor celor din jur. Acum este o fata fericita.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu