SAGETATORUL-un semn zodiacal care te intriga

joi, aprilie 11, 2019 17:34
Posted in category Diverse

Femei SagetatorFemeia SAGETATOR este poate cea mai controversata din zodiac in ceea ce priveste modul de a face dragoste, barbatul SAGETATOR se incita vizual, isi face scenarii.

Nativii acestei zodii sunt persoane care tanjesc dupa aventuri, au nevoie constanta de provocari si isi doresc sa se extinda. Asta, chiar daca este vorba despre dragoste, se va face prin experimentare continua. Sagetatorii fac dragoste asa cum traiesc, ca si cum s-ar antrena pentru Olimpiada ce nu va avea loc niciodata.Nu au nevoie de o anumita locatie pentru a se pune in miscare, pentru ca ei sunt mereu in miscare. Oricum, o experienta cu un nativ Sagetator va fi, cu siguranta, ceva inedit.

ZODIACOOL te pune in tema cu ceea ce te poti astepta de la un Sagetator. Vezi mai multe detalii despre viata amoroasa a acestor nativi aici: https://www.zodiacool.ro/zodii/zodiac-european/sagetator/zodiac-seductie

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu