Studio videochat – o opţiune pentru fetele frumoase şi deştepte

duminică, martie 28, 2021 9:50
Posted in category Diverse

Dolls StudioCea mai mare ipocrizie umană este ascunderea dorinţelor. Multe secole, îngrozitor de multe, o morală criminală, impusă oamenilor de tot soiul de sutanişti care se credeau stăpânii adevărului absolut, a dominat lumea prin teroare, frică, întuneric, reprimarea a tot ce este uman într-un individ.

Din păcate, există şi astăzi dezaxaţi care consideră normalitate corupţia, furtul banilor publici, aruncatul gunoaielor pe oriunde, promovarea extremismului şi urii faţă de anumite categorii sociale sau/şi sexuale, dar se arată revoltaţi când vine vorba despre, să zicem, un studio videochat.

Pe când eram copil şi nu aveam televizor (deşi, în comunism, chiar dacă aveai televizor, nu prea aveai ce vedea; erau tone de rahat roşu pe sticlă, de propagandă deşănţată la adresa unui cuplu odios de dictatori), ascultam la radio teatru radiofonic. Era legătura mea cu marea cultură a lumii. Îmi amintesc de o piesă de teatru în care o tânără fată a fost condamnată pentru un fapt minor astăzi, dar extrem de grav în Evul Mediu întunecat: a fost descoperită în timp ce se masturba. Ei bine, minţile înguste şi criminale de atunci s-au arătat şocate de această “crimă” şi au hotărât s-o pedepsească pe respectiva trimiţând-o la mănăstire.

Nu, pe atunci nu erau studiouri videochat, ci doar un întuneric total, în care sutaniştii erau stăpânii absoluţi ai vieţii şi ai morţii. Pe atunci, nu puteai să te angajezi, legal şi în condiţii foarte avantajoase, la un studio videochat Bucuresti, aşa cum o poţi face astăzi, dacă-ţi doreşti o carieră în domeniu, un drum presărat cu satisfacţii financiare şi nu numai.

Ajunsă la mănăstire, respectiva nimereşte într-un viespar plin de răutăţi şi intrigi, în care era mai rău decât în afara mănăstirii. Mai mult decât atât, stareţa şefă a mănăstirii, lesbiană de felul ei, ajunge s-o violeze pe respectiva fată, printr-un viol impus prin ameninţări, într-o lume traumatizantă şi barbară, inumană şi criminală. De altfel, barbaria Evului Mediu întunecat a fost stopată doar printr-o revoluţie sângeroasă, precum Revoluţia Franceză începută în 1789, cea care a oprit crimele şi genocidul împotriva fiinţei umane, comise de mai mari religioşi ai sutelor de ani de teroare bisericească.

Revenind la povestea tinerei fete, o victimă inocentă a unui diabolic sistem sutanist criminal, aceasta ajunge victima unui alt viol, tot în mănăstire, comis de astă dată de un bărbat, mare inspector religios catolic, cel care avea în “grijă” mănăstirile de maici din acea regiune franceză. Şi mai sunt unii care se miră de caracterul violent al Revoluţiei Franceze de la 1789, în timpul căreia au fost ucişi şi numeroşi preoţi catolici. Dar crimele bisericii catolice comise sute de ani nu meritau oare o răsplată pe măsură?

Şi ca să încheiem cu povestea, inspirată din realitatea cruntă a acelor vremuri, biata fată, după vreo 5 ani de chinuri la respectiva mănăstire, adevăratul iad al fiinţei umane, se sinucide. Atunci când părinţii vin să ia trupul, considerat de sutaniştii criminali de atunci un sediu al păcatului, reprezentaţii mănăstirii spun părinţilor, minţind, că adevărata cauză a morţii, a sinuciderii, a fost, ca să vezi, sentimentul păcatului pe care respectiva copilă nu l-a mai putut suporta, şi din această cauză s-a sinucis.

Aveam vreo 13 ani când am ascultat piesa de teatru respectivă care m-a marcat. Poate lumea de astăzi nu este perfectă, are destule probleme, dar cel puţin putem ignora ipocrizia sutaniştlor, aşa cum au făcut francezii în ultimele decenii, francezi care, într-un procent de peste 60%, au încetat să mai creadă în poveştile religioase, care ascund, în realitate, o lume a crimei şi genocidului.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu