Tot ce trebuie să știi despre achiziționarea unei case

vineri, februarie 9, 2018 14:31
Posted in category Diverse

Imobiliare ClujProbabil te interesează să cumperi o casă, însă nu deții prea multe cunoștințe cu privire la domeniul imobiliar. Trebuie să ai un punct de plecare, să ai o bază de informații după care să te ghidezi. Cel mai bun început îl reprezintă realizarea unei liste bine gândite și organizate care să te mențină pe linia care contează.

Dacă realizezi o simplă căutare după case de vanzare in Cluj, de exemplu, vei vedea ca motorul de căutare Google îți generează o sumedenie de rezultate. Îți revine ție să alegi dintre cele mai bune și mai relevante nevoilor tale. Recomandată în acest sens este platforma online Compari Imobiliare, care îți furnizează în timp real statistici de prețuri indiferent de zona de interes, anunțuri imobiliare și oferte ale celor mai bune agenții de profil.

Ce trebuie să știi despre cumpărarea casei – sfaturile experților compariimobiliare.ro

În situația în care, după ce ai tras linia la calcule, nu iese din schemă posibilitatea de a cumpăra o casă nouă, optează pentru această variantă. Este cu mult mai rentabil și mai convenabil să faci asta. Gândește-te de toate problemele legate de instalații și alte cele de care scapi. Bineînțeles că le vei verifica și pe cele din dotarea noii case, ca să fii complet sigur că totul este în regulă.

Nu uita de vecini – dacă vrei să ai o viață liniștită și lungă, asigură-te că nu ești înconjurat de persoane care ar influența negativ această dorință. Când investești într-o casă nouă, nu vrei decât să ai parte de ce e mai bun și totul ține de tine.

Ai mai multe variante de achiziție. Fie cumperi o casă care a mai fost locuită, fie alegi una recent ridicată, fie cumperi una care încă se află în stadiu de proiect. Dacă alegi ultima variantă, orientează-te atent și asigură-te că primești garanția proprietății. De altfel, mediul online îți pune la dispoziție tot felul de site-uri și de locuri cu informații despre situația financiară a unor astfel de companii.

Neapărat studiază piața prețurilor practicate în zona în care te interesează să locuiești. Statisticile de pe compariimobiliare.ro sunt extrem de folositoare în acest sens, deci le poți studia. Nu uita să stabilești cu proprietarul actual tot ce ține de cheltuielile de vânzare.

În general, locațiile mărginașe au costuri mai reduse, iar cele centrale cu mult mai piperate. Spre exemplu, dacă te uiți după case de vânzare în Cluj, în oraș, ai putea să te răzgândești pe loc în privința planului care părea atât de promițător.

Cum găsești cele mai potrivite oferte imobiliare? Ca să nu îți irosești timpul inutil, evită să mai răsfoiești paginile ce includ anunțuri incomplete, fără imagini, cu informații insuficiente, care nu fac mențiuni despre contactul de vânzare – cumpărare, preț, locație sau orice alt detaliu ce prezintă interes pentru un cumpărător în general. Chiar și atunci când le găsești pe cele care corespund cu aceste criterii de căutare, fii atent. Sunt multe care nu prezintă deloc realitatea.

Intră pe compariimobiliare.ro pentru a selecta din cele mai relevante rezultate pe cele care corespund nevoilor tale până când găsești locuința de vis.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu