Transport pisici in Germania

duminică, decembrie 4, 2016 14:41
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniUn mare nume în istoria acestei planete, Mahatma Gandhi, spunea că “măreția unei națiuni și progresul ei moral pot fi măsurate în felul în care sunt tratate animalele”. Și multă dreptate avea. În acest material vom vorbi despre niște animăluțe dulci și pufoase, fără de care viața noastră ar fi mult mai tristă. Este vorba, după cum ați bănuit, de pisici. Iar dacă plecați în Germania și vreți să vă luați pisica favorită acolo, ar fi bine să apelați la o firmă specializată în transport pisici in Germania.

Pisicile vor avea parte de o călatorie în care se vor simți bine, atât fizic cât și psihic. Fiecare pisică va fi transportată în cușca ei, fără a interacționa cu alte animale. Cuștile sunt transportate în mașini speciale, iar spațiul oferit pisicii este confortabil. Pisicile vor fi hrănite de cel puțin două ori pe zi, iar hrana primită va fi în funcție de doleanțele stăpânilor. De asemenea, vor avea apă la discreție, schimbată în mod frecvent. Șoferii mașinilor în care vor fi transportate pisicile posedă certificate de competență pentru a conduce vehicule rutiere ce transportă animale vii, iar fiecare mașină va fi deservită și de personal suplimentar care se va ocupa în mod direct de animale. Toate masinile sunt prevăzute cu instalații de climatizare automate, ce reglează temperatura fără intervenția șoferului, așa încât pisicile vor avea temperatura optimă pe timpul transportului. Pe lângă toate cele de mai sus, personalul de pe mașinile de transport va asigura supravegherea continuă a animalelor pentru ca totul să fie bine.

Dacă vă gândiți la transport pisici, în Germania sau în alte țări din Uniunea Europeană, aveți cea mai bună opțiune la dispoziție.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu