Unde ajung corupţii ce pleacă din alte partide? În PSD = ciuma roşie, evident

joi, aprilie 23, 2020 9:19

Pensii specialeCum s-a furat în Bucureştiul ţiganizat, Fanarul României (adevăruri din 2004)

Aţi auzit de d-na Elena Hojda? Cum, nu aţi auzit de d-na Elena Hojda?! Ei, în cazul ăsta auziţi!

D-na Elena Hojda este (era în 2004 – n.m.) directorul Direcţiei Administraţiei Învăţământului Preuniversitar a Sectorului 4 şi e cam coruptă. A lucrat ca tehnician în Inspectoratul de Învăţământ, apoi s-a trezit din senin cu o diplomă de jurist – aşa a ajuns jurist.

Soţul dumeaei deţine Piaţa Berceni (deţinea în 2004 – n.m.), câştigată ilegal printr-o licitaţie trucată.

De altfel, doamna este specialistă în astfel de licitaţii, dar să revenim. D-na Elena Hojda a fost membru PNŢCD şi prietenă la cataramă cu primarul Luţu. Apoi Luţu a ajuns la puşcarie, iar d-na Hojda a ajuns în PSD, nu înainte de a finanţa campania celui care avea să devină primarul Vasile Mihalache.

Prin graţia d-nei Hojda, firmele Ana Construct şi Com Prod Mădă au obţinut sume uriaşe de la bugetul local. Firmele astea sunt (erau în 2004 – n.m.) ale lui Neacşu Marian Lazăr, un apropiat al lui Mihalache.

Nici firmele Tehnoconstruct şi Aacdemic Business nu au dus-o mai prost (contract cu bugetul local de 50 de miliarde de lei vechi pe an), nici nu aveau cum, din moment ce ele aparţin soţilor Elena şi Traian Hojda, deşi sunt conduse de “înaintaşi”. Unul dintre aceştia este “înaintaşa” Cristina Măceşanu, să fie sănătoasă!

D-na Elena Hojda a înfiinţat firma SC Elen Car, trecută însă pe numele mamei vitrege a d-sale, d-na Elena Drăghici.

Elen Car a derulat contracte grase cu unităţile de învăţământ din sector. Materiale de construcţii de sute de milioane de lei (vechi, la valoarea de atunci – n.m.) nu au mai ajuns niciodată la Colegiul Mihai Eminescu, ele apărând doar în acte şi sănătate!

La Grădiniţa 261, care este (era în 2004 – n.m.) revendicată, primarul Mihalache a alocat 2 miliarde de lei (vechi – n.m.), bani care au ajuns la firma Ana Construct fără nici o selecţie prealabilă.

Aceasta este şi reţeta preferată a d-nei Hojda: firmele sunt trimise să lucreze şi abia apoi se fac licitaţii şi selecţii, o metodă clar de inspiraţie mafiotă. (“Academia Caţavencu”, nr. 646/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu