Unde comandam online karturi, biciclete sau saniute pentru copii

luni, iunie 6, 2016 17:01
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniPlec de la premisa că cei care intră pe acest site sunt persoane inteligente ce au, la rândul lor, copii inteligenți și care încheie un an școlar în calitate de premianți. Ei bine, în acest caz, ar fi normal ca părintii să mai arunce o privire la banii din conturi si să-i răsplătească pe cei mici cu niște cadouri.

Dragii moșului, dacă nu v-ați hotărât ce cadouri să le luați copiilor voștri, haideți să vă dau, gratis, niște ponturi. De exemplu, ce spuneți de karturi copii. Mai ales, că aveți și reduceri de prețuri de 10%, sau 12% la alte produse. S-au chinuit săracii micuți să rezolve la matematică sute de probleme în tot anul școlar și să nu merite un cadou. Ce are un kart: cutie de viteze in 3 trepte, merge atat inainte, cat si inapoi, si franeaza cu ajutorul pedalelor, nu necesita pedalare continua, pedalele pot ramâne nemiscate în timp ce kartul inca se misca.

Sau puteți opta pentru biciclete copii. Găsiți biciclete pentru toate vârstele, toate gusturile și toate buzunarele. Câteva caracteristici ale bicicletelor pentru copii: reglabile pe înălțime, cadru pliabil, roti gonflabile cu camera, spițe din oțel, frana de mana pe ambele roti, cadru rezistent din hotel, aparatoare pentru lant, aparatori pentru roti, sonerie, far in fata, portbagaj in partea din spate, integrat in cadru. Transportul este gratuit pentru comenzile cu valoare mai mare de 500 lei.

Sau puteți alege, că oricum o să vină și iarna la un moment dat, saniute copii. Și merită să alegem aceste săniuțe deoarece sunt ușor manevrabile, sunt confectionate din material plastic de inalta calitate, raman flexibile la temperaturi scazute, dispun de o coarda cu un maner de plastic, pentru o manevrare mai usoara, au centuri de siguranta solide, au franghii solide si maner din plastic de inalta calitate, flexibile chiar si la temperaturi scazute, marginile ridicate ale saniei ofera stabilitate, optional puteti achizitiona si husa termoizolanta.

Intrați pe bebecarucior.ro și alegeți karturi, biciclete sau saniute pentru copii, adică acel cadou mult asteptat de copiii voștri.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu