Unika.com.ro-Produse office corporate de lux, intr-o gama completa

joi, octombrie 30, 2014 19:26
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniIti plac lucrurile facute cu mult bun gust? Te incanta produsele care ascund in spatele lor povesti nespuse ce asteapta sa fie descoperite? Iti place sa te inconjori de frumos si arta? Daca raspunsul este DA, atunci viziteaza www.unika.com.ro si alege sa-ti condimentezi stilul de viata cu un strop de valoare!

Unika.com.ro este un indemn la o altfel de viata. La o viata dictata de calitate si nu de cantitate. O viata in care parfumul vremurilor de mult apuse inca mai persista!

Clasic sau contemporan? Vintage sa modern? Noi spunem amandoua, amblele autentice si unice prin definitie! Chiar daca sunt doua curente antagonice ele nu se exclud ci traiesc intr-o armonie perfecta.

Pe de-o parte avem curentul clasic, cel care a incantat generatii la rand prin eleganta desavarsita, prin bogatie si prin valorile promovate. La polul opus, contemporanul este un stilul actual, cel care ne ofera o alta prespectiva asupra tot ceea ce ne inconjoara. Liniile exuberante si pline de rafinament au fost inlocuite de cele simple si precise.

Clasicismul se identifica prin opere menite sa-l ajute pe om sa atinga idealul frumusetii morale. Cand spui clasic, te gandesti automat la aristocratie, la regi si palate, la Franta si in general la curentul literal-artistic. Contempranul este mai rece insa la fel de original, simbol al excelentei si totodata, al decadentei. Al formelor fara fond si al tehnologiei avansate.

Unika

Poate clasicul sa fie actual? Cu siguranta, da! In plus, elementele inspirate din perioadele anterioare sunt mai valoroase si deci, mai cautate. Unika.com.ro este dovada a faptului ca tot ceea ce este frumos este la moda!

Unika

Unika.com.ro: o dovada de stil!

Unika, specializata in legatoria de arta, isi propune sa aduca trecutul in prezent prin intermediul unor produse cu un design clasic, dar cu o intrebuintare actuala. Unika.com.ro inseamna traditie si inseamna frumos.

Unika.com.ro aduna in colectiile sale mii de produse office corporate exclusiviste. Avand un atelier de legatorie cu traditie, Unika aduce in viata clientilor sai produse unice prin estetica, prin forma si prin continut.

Agende cu coperti din piele, mape, serviete si portofele, organizere, notesuri..toate din piele naturala de o calitate superioara. Prin ce se remarca aceste colectii? Bineinteles, printr-un aer aparte, un aer clasic si rafinat .Mai mult, produsele prezente in catalogul nostru impresioneaza prin texturi fine si detalii perfecte. Fiecare element este atent studiat astfel incat rezultatul sa impresioneze!

Oferta Unika.com.ro nu se opreste aici. In gama de produse gasesti o colectie de cadouri ce poarta o amprenta persoanala, usor de identificat de cei care apreciaza luxul. Aceste cadouri impresioneaza prin utilitatea lor, dar si prin designul de mare clasa. Printre cadourile Unika amintim: etui pix, etui card, etui carte de vizita, portfard, portchei, brelocuri, curele, rame foto, cutii pentru bijuterii, si lista poate continua.

Unika

Daca esti pasionat de instrumentele de scris de lux, Unika.com.ro este o sursa de inspiratie si un furnizor de stil. Oferta noastra numara pixuri de lux marca Waldmann, una dintre cele mai cunoscute marci in domeniu. Instrumentele de scris Waldmann sunt create de maestrii gravori, cei care le transforma in adevarate opere de arta. Realizate din argint masiv de 925 si cu o garantie de 10 ani, instrumentele de scris Waldmann isi pot gasi cu succes locul pe orice birou si in orice servieta.

Atunci cand vine vorba de valoare, cuvintele sunt de prisos. De aceea te invitam sa te convingi chiar tu de calitatea produselor Unika. Valoros este putin spus..vei vedea!

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu