Valahiagarden.ro, pomi fructiferi pentru tine

duminică, septembrie 20, 2015 12:01
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCei care au o grădină (sau mai multe), sau eventual o fermă în care-și doresc o livadă, s-ar putea întreba unde se pot cumpăra pomi fructiferi altoiți. Ei bine, dragii mei, dacă sunteti interesați de pomi fructiferi altoiti vă recomand pomi fructiferi de la Valahia Garden. Dacă urmați link-ul anterior, puteți vedea și comanda pomi fructiferi altoiți la prețuri fără concurență, cu certificate de calitate și conformitate, adaptați condițiilor din România. Puteți comanda pomi fructiferi din următoarele categorii: cais, cireș, gutui, măr, nectarin, păr, piersic, prun, vișin. Mai mult, dacă doriți, primiți și consultanță gratuită in legatura cu soiurile de pomi adaptate situatiei voastre (sol, clima, profitabilitate).

Cei interesați să planteze nuci altoiți sau selecționați pot încerca nuci altoiti de la Valahia Garden. Nucii sunt din import, cu certificat de calitate și certificat fitosanitar, fiind garantat un procent de prindere de 98%. Este oferită consultanta la semnarea contractului prin asigurarea de Ghid de pregatire al terenului, Ghid de plantare, Ghid de taieri si Ghid de stropiri.

Tot pe www.valahiagarden.ro se pot comanda: viță de vie altoită, arbuști fructiferi, butași trandafiri, gard viu, gazon, plante exotice, plante ornamentale, îngrășăminte. Livrarea se face în toată România, prin curier rapid sau cu mașinile firmei. Primiti gratuit ghid de plantare si intretinere a plantelor, impreuna cu scheme de tratamente si stropiri. Comenzile cu valoare mai mare de 400 de lei beneficiază de transport gratuit. Puteți comanda online sau telefonic, iar plata se face la primirea produselor.

O opțiune foarte bună pentru cei care doresc să investească în pomicultură este accesarea fondurilor europene pentru livezi. Un ajutor în acest sens, poate fi Ghidul pentru accesarea fondurilor europene pentru livezi. Din acel ghid veți afla ce specii de pomi fructiferi sunt eligibile pentru finanțarea nerambursabilă de la UE. Astfel, se pot accesa bani europeni pentru:

  • Pomi fructiferi: măr, prun, cais, nuc, cireș, castan, păr, piersic, migdal, gutui, visin, nectarin, alun.
  • Arbuști fructiferi: coacăz negru, coacăz roșu, coacăz alb, agriș, zmeur de grădină, afin de cultură, mur de grădină, mur de gimpi sau fără, maceș, soc negru, trandafir pentru petale, lonicera caerulea, corn, cătină, scorușul nugru (aronia).
  • Căpsun

La calcularea punctajului pentru un proiect pe explotații pomicole se ia în considerare și specia pentru care se cere finanțare. Pentru livezile cu piersici, nectarin și/sau cais se dă cel mai mare punctaj – 10 puncte, 8 puncte se dau pentru arbuști, 6 puncte pentru cireș și doar 4 puncte pentru explotația de măr. Se face o diferențiere la punctaj și în funcție de tipul explotației pomicole: ecologică (7 puncte), intensivă (10 puncte) și superintensivă sau spații protejate (15 puncte).

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu