venusdsh.ro, scule de mână pentru tine

joi, iulie 3, 2014 11:19
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniS-ar putea să vă întrebați unde ați putea găsi o gamă variată de scule si unelte de mana folosite in constructii, finisaje, amenajari interioare, gradinarit, ateliere mecanice, electrice etc. Răspunsul este simplu: la link-ul de mai jos (dați click pe imagine). După ce v-ați hotărât ce anume comandați, trimeți o cerere de ofertă, completând online un formular. Și aveți de unde alege: plasa sarma, electrozi, sudura, discuri abrazive, discuri diamantate, burghie, perii sarma, roabe, unelte gradina, lant galvanizat, smirghel, furtune tehnice, rulete, nituri, organe asamblare, balamale, scule constructii, lampi de lipit, pistoale silicon, rulouri vopsit, scule vopsitorie, scule zidarie, galeti constructii, scule pentru instalatii, benzi, echipament lucru, sfori, scule si unelte, roti carucior, scule de mana etc. La rândul ei, fiecare categorie cuprinde o diversitate de produse. De exemplu, la categoria scule de mână găsim: ciocane, tesle, clești, foarfeci, fierăstraie, pile, chei, trese scule, șurubelnițe, cuttere, dălți, dornuri, leviere, menghine. La categoria unelte pentru gădină și construcții găsim: cazmale, lopeți, sape, săpăligi, topoare, târnăcoape, seceri, coase, greble, furci, cozi, alte unelte. Pentru alte detalii intrați pe site (click pe imaginea de mai jos).

Pe site puteți vedea și comanda șublerul. Haideți să vedem ce ne spune Wikipedia despre acest instrument. “Șublerul este un instrument de măsură a lungimii, folosit pentru a măsura cu o precizie de până la o sutime de milimetru, lungimea sau lățimea unui obiect, distanța între două planuri sau profunzimea unei găuri. Șublerul este utilizat în general în mecanică pentru a măsura distanța dintre suprafețele opuse ale corpurilor. Un șubler poate fi un simplu compas sau poate fi dotat de scală gradată pentru a putea citi măsura rilevata în mod imediat, cum este de exemplu șublerul cu cursor nonio, cunoscut și ca șublerul Vernier. O rudă apropiată a șublerului este micrometrul (instrument mai precis decât șublerul), cunoscut și sub numele de șubler Palmer. Șublerul cu cursor este constituit din două părți. Partea fixă, care încorporează și rigla gradată si partea mobilă sau mai simplu cursor. De aici și numele acestui instrument. În acest caz, cursorul dispune de un sistem de blocaj, pentru a evita pierderea accidentală a cotei relevate. De obicei este folosit un șurub de blocaj pentru a împiedica mișcarea accidentala a cursorului. Șublerul compas este constituit din două brațe, având o formă adecvată uzului, cel pentru măsurarea interioarelor având extremitatea liberă a brațelor îndoită către exterior, iar cel folosit la măsurarea exterioarelor, având extremitatea liberă a brațelor îndoită către interior. În mod normal acest tip de șubler nu poate fi citit imediat deoarece nu este dotat de scala gradată. Totuși, acest tip de instrument poate fi denumit instrument de măsură, deoarece permite compararea a două mărimi fizice.”

Scule de mana Venus DSH

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu