Videochat-ul dincolo de prejudecăţi

joi, aprilie 28, 2022 6:39
Posted in category Diverse

Prime Studios, videochat Bucuresti
Deşi există multe prejudecăţi legate de videochat, dacă am fi oneşti şi sinceri cu noi înşine, ar trebui recunoscut faptul că un studio videochat, cum ar fi prime-studios.ro, oferă un serviciu cerut de piaţă. Dacă nu ar exista cererea, nu ar exista nici oferta.

Am realizat de-a lungul timpului un adevăr verificat şi verificabil: atunci când nu vrei sau nu poţi să spui nimic în mod clar şi coerent, foloseşti aşa-numitul „limbaj de lemn” sau vânturi lozinci care nu au nicio acoperire în realitate. În special europenii practică aşa ceva, adică teorii găunoase, goale de conţinut, care nu înseamnă altceva decât o înşiruire de cuvinte care nu spun nimic. Îmi plac americanii şi pentru că, atunci când vor să transmită ceva, apelează la exemple din viaţa lor, la exemple trăite de ei sau de prieteni apropiaţi.

În sprijinul ideii de ipocrizie maximă a unora care văd în videochat ceva rău, ceva despre care nu trebuie vorbit şi, cu atât mai mult, practicat, am să povestesc despre câteva întâmplări care mi-au rămas în memorie de-a lungul timpului.

În urmă cu vreo doi ani, cred, am citit o ştire despre un politician din Ungaria, care în ţara sa tuna şi fulgera împotriva minorităţilor sexuale, ca orice naţionalist şi fundamentalist de carton ce era.Pe linia partidului în care se înregimentase şi pe care-l slujea cu credinţă, pentru nişte avantaje materiale, adică îşi vindea sufletul şi conştiinţa pentru nişte caşcaval în plus, ei bine, respectivul politician nu-i putea suporta pe cei care erau diferiţi şi nu se încadrau în tiparele înguste ale liniei politice din capul său.

Fiind şi europarlamentar, politicianul maghiar ajunge să locuiască departe de ochii opiniei publice din Ungaria, iar aici, minune, uită total de discursurile sale sforăitoare şi în care erau discriminaţi cei diferiţi sexual, fiind descoperit la o petrecere a unei minorităţi sexuale din Europa. Aşadar, nu numai că tot ce spunea respectivul era greşit teoretic, dar şi practic domnul în cauză contrazicea tot ce afirma în spaţiul public.

Ăştia sunt cei mai vehemenţi ipocriţi, apărătorii moralei şi tradiţiilor. Ăştia care, pe de o parte vin cu texte pentru naivi, iar pe de altă parte, n-au nicio reţinere să practice tot ce spun că n-ar trebui practicat.

Revenind la videochat, aici găsim un spaţiu în care oamenii se simt bine. Cu alte cuvinte, există cerere, iar oferta este generoasă. Videochat-ul este un spaţiu populat cu oameni frumoşi, pe care vrem să-i vedem şi să-i admirăm. În această lume a videochat-ului este loc pentru oricine. Te poţi convinge de aceasta, citind despre subiect la secţiunea angajare videochat Bucuresti.

Mai am un exemplu. Un fost coleg de facultate, foarte tradiţionalist şi ăsta, era mereu pornit împotriva fetelor de moravuri uşoare, pe care, cel puţin în teorie, le-ar fi ucis cu pietre, aşa cum se practica în anumite locuri şi în anumite perioade istorice horror. Ori de câte ori venea vorba despre acest gen de persoane, dispreţul său era maxim.

Dar, la un moment dat, ce să vezi? Tocmai acest fost coleg al meu este descoperit acceptând serviciile unei astfel de persoane cu moravuri uşoare. Evident, toate teoriile lui erau apă de ploaie, fiind doar vorbe goale.

Dincolo de prejudecăţi, videochat-ul este o opţiune.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu