www.drserban.ro, pentru o programare la una din cele mai bune clinici stomatologice din Romania

luni, mai 9, 2016 16:32
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDacă vrei ca problemele tale stomatologice să fie tratate de medici cu experiență de 15 ani in domeniu, ce au la activ cursuri de specializare în străinătate și în țară, să ai garanția unor lucrări de calitate, realizate de profesioniști, să beneficiezi de tehnici avansate de chirurgie și implantologie, www.drserban.ro este cea mai bună alegere.

De ce clinica stomatologică Dr. Serban?

Iată, mai jos, câteva argumente.

 • Folosește aparatură de ultimă generație PIEZOSURGERY.
 • Față de tehnicile clasice, după efectuarea intervenției chirurgicale veți beneficia de un confort sporit.
 • Sterilizarea aparaturii se face conform normelor UE.
 • Personalul clinicii este specializat în astfel de intervenții.
 • Aveți garanție la toate lucrările efectuate în cadrul clinicii.

Clinica stomatologică Dr. Serban folosește tehnica PRF

Fiind la curent cu ultimele tehnici in implantologie orala si chirurgie orala, este folosită cea mai sigura metoda de augmentare osoasa, de vindecare si regenerare tisulara, de elevare a sinusului maxilar fara complicatii: tehnica PRF.

Servicii oferite

 • Microscopul dentar
  Microscopul dentar permite vizualizarea celor mai fine detalii și, implicit, un tratament de succes. Microscopul dentar previne aparitia erorilor in tratamentul endodontic, permitand rezolvarea multor cazuri dificile, cu prognostic rezervat:infectii apicale, chisturi, granuloame, perforatii etc.Tratamentul de canal la microscop ofera posibilitatea vizulalizarii unor detalii ce nu pot fi observate cu ochiul liber:perforatii,ace rupte pe canal, detectarea perforatiilor, detectarea fracturilor radiculare, identificarea canalelor suplimentare, tratamentul canalelor calcifiate. Microscopul dentar ofera siguranta, acuratete, confort, durata mai scazuta a tratamentului.
 • Implantologie
  Și în acest caz, sunt folosite tehnici moderne ce prezintă următoarele avantaje: înlocuirea unui dinte lipsă se face printr-o singură coroană și nu prin trei, ca în cazul punților clasice; nu se sacrifică integritatea dinților vecini; pacienții purtători de proteze mobile pot beneficia de lucrări fixe; estetic, lucrările pe implante arată identic cu dinții naturali; previne retracția gingiilor și resorbția osului; sunt cea mai bună alegere, rata de succes fiind mai mare față de alte tratamente stomatologice.
 • Extracție molar minte
  Și în acest caz este folosită aparatura ultraperformantă, piezosurgery, care creste siguranta actului operator, este minim traumatizant, ofera un confort sporit postchirurgical fata de tehnicile clasice.
 • Protetica dentara
  Este singura clinică din România care realizează lucrări All-Zirconia. Această tehnică dentară înseamnă estetică maximă, durabilitate și precizie.
 • Paradontologie
  Se pot executa: detartraj, periaj tratament gingival, chiuretaj supra si sub gingival, aditie de tesuturi moi (gingie) si tesuturi osoase.
 • Estetică dentară
  Puteți alege între: coroanele de zirconiu, albirea dinților, obturații fizionomice, Snap-On Smile, coroane de ceramică cu suport metalic, coroane full-ceramic – fără suport metalic – deosebit de estetice.
 • Chirurgie orală
 • Terapie endodontică
 • Radiologie dentară

www.drserban.ro, dacă vrei să fii tratat într-o clinică ce are cea mai modernă aparatură și cei mai buni medici stomatologi din România.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu