X Curier, cea mai buna firma de curierat in 2017

duminică, mai 21, 2017 8:47
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDeşi suntem încă departe de nivelul de trai din ţările vestului civilizat şi prosper, comerţul online se extinde pe zi ce trece şi în România. Aproape că nu ne putem imagina viaţa fără fără să putem comanda online produse şi servicii. Realizezi ce lume diferită este cea de azi faţă de cea de ieri, ca să nu mai vorbim despre cea de alaltăieri, numai dacă te uiţi la ponderea produselor livrate acasă, prin intermediul firmelor de curierat. Poţi primi acasă aproape orice tip de produs, într-un timp extrem de scurt. În acest peisaj de mileniu 3 se încadrează şi experienţa mea recentă, despre care voi poveste ceva mai la vale. Înainte de asta, mi-aş permite încă două scurte observaţii legate de comerţul online: (1) în România, ţară cu infrastructură precară, firmele de curierat fac eforturi immense pentru a ajunge în toate localităţile, având în vedere atât lipsa şoselelor moderne, cât şi starea extrem de proastă a celor existente (în multe zone efectiv drumurile sunt praf); (2) dacă vrei o ţară dezvoltată economic, în care şi comerţul online să fie comparabil cu cel din Vest, primul lucru pe care-l faci este construcţia de drumuri, modernizarea celor existente etc.; şosele bune înseamnă temelia dezvoltării unei ţări, de aici pleacă totul; nicio firmă nu va investi într-o zonă fără infrastructură, dintr-un motiv extrem de simplu: nu investeşti într-o zonă unde nu ai posibilitatea să transporţi în siguranţă utilajele de ultimă generaţie şi, ulterior, să expediezi produsele firmei, tot în siguranţă, către clienţi; până la urmă, dezvoltarea infrastructurii este cheia dezvoltării economice a unei zone, inclusiv a unei ţări. Dar să revenim la experienţa personală de care aminteam, experienţă care mi-a schimbat total percepţia asupra firmelor de curierat în România anului 2017.

În urmă cu câteva luni m-am hotărât să comand online un congelator. Şi eram tare îngrijorat în legătură cu timpul de aşteptare, mai ales că cel vechi, congelatorul adică, era plin şi aveam de gând să mut totul în congelatorul nou. Am comandat produsul şi, bazat pe experienţele anterioare, am zis că mai am de aşteptat zeci de ore, poate chiar zile, până primesc respectivul produs. Mai ales că am comandat produsul vineri şi urma ziua de sâmbătă. Surpriza totală şi plăcută a fost aceea că am primit produsul a doua zi dimineaţă, adică sâmbătă, în mai puţin de 24 de ore de la finalizarea comenzii. Cu prilejul acelui eveniment fericit, am aflat şi cine este “vinovatul”: firma de curierat Xcurier. Curios, am intrat pe site-ul firmei şi am realizat de ce aş alege această firmă dacă ar trebui să comand online un produs sau să expediez o scrisoare sau un colet. Au servicii de top precum: plicurile şi coletele sunt livrate din uşă în uşă, acoperirea la nivel naţional este de 100%, fac livrări şi sâmbăta, în maxim 24 de ore sunt livrate produsele între localităţile aflate în aria de acoperire Xcurier, produsele ce urmează a fi expediate pot fi colectate şi după ora 17, există un serviciu de urmărire a expedierilor etc.

Ceea ce am amintit mai sus, sunt doar serviciile standard, de bază. Pe lângă acestea, mai există şi servicii opţionale cum ar fi: expedieri de la/către persoane fizice, aici având avnatajul unui discount de 20% în cazul în care produsele expediate sunt preluate/livrate din sediile Xcurier; serviciul livrare colete grele, în cazul în care coletul pe care doriţi să-l expediaţi depăşeşte numărul maxim de kg pentru expedierile standard (acesta este de 50 kg); dacă sunteţi în afara ariei de acoperire Xcurier nu este cazul să vă îngrijoraţi: există şi serviciu de livrare/primire între localităţile aflate în afara ariei de acoperire; serviciu retur documente, adică dacă aveţi nevoie de un document semnat şi ştampilat de către un partener de afaceri, Xcurier vă duce documentul şi vi-l aduce semnat şi ştampilat; serviciu confirmare primire, dacă doriţi şi aşa ceva; corectarea adreselor de expediţie (redirecţionarea produselor), în cazul în care vechea adresă, pe care o ştiaţi, nu mai este actuală şi doriţi să expediaţi produsul la o altă adresă.

Datele de contact ale X Curier

În cazul în care doriţi să apelaţi la X Curier, cea mai buna firma de curierat in 2017, iată şi datele de contact:

Telefon: 0786 860 066 sau 0786 860 068
Adresă e-mail: office@xcurier.ro
Program de lucru: de luni până vineri între orele 9.00 – 18.00

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu