În timpul guvernelor PSD = ciuma roşie = mafia, la Otopeni, banii murdari se spălau în famiglie

marți, ianuarie 7, 2020 10:54

PSD = ciuma roşie = mafiaDacă, la nivel naţional, miniştri ca Dan Ioan Popescu (era anul 2004 – n.m.) muncesc la contracte care ajută nişte bătrâne sute de milioane de euro să traverseze graniţa României, la Otopeni, aceleaşi eforturi umanitare sunt cheltuite pentru sume de ordinul miliardelor de lei (vechi – n.m.).

O microradiografie executată de un grup de experţi locali ne-a pus pe urmele unor specialişti în pierdut urma banilor, numai buni de promovat miniştri (în guvernarea PSD, cum era în 2004, anul apariţiei materialului – n.m.)

Iată un traseu exemplar: filiala BCR din localitate acordă în serie împrumuturi de câte 2 miliarde de lei (vechi – n.m.) unei firme de bodyguarzi a lui Toader Florian; între cererea creditelor şi virarea sumelor trec maximum 24 de ore; la nici câteva minute după încasarea banilor, aceştia părăsesc firma de bodyguarzi pentru a lua calea altei firme a aceluiaşi Toader Florian, o firmă de construcţii.

Nu priviţi cu dispreţ aceste firme, pentru că ele operează în cartierul de bogătani din zona de nord a Bucureştiului. Dar cum banul nu e făcut să stea, el pleacă din Otopeni spre Braşov, în gaura neagră a unor firme aflate în proprietatea onestă a câtorva cetăţeni moldoveni cu mâinile curate de câţi bani au spălat.

În timp ce o echipă a Academiei Caţavencu sapă la Braşov pentru a lua amprentele mafiei locale a spălării banilor, ne întoarcem la Otopeni ca să vedem ce reacţii au avut autorităţile locale când au fost sesizate cu privire la operaţiune.

Cum nu a fost nimic de văzut, o să pomenim aici cum se plictiseşte subinspectorul Dragoş Braharu din lipsă de subiecte serioase, cât şi pe directorul BCR Otopeni, Apopei Daniel, care moare de plictiseală în aşteptarea cuiva care să-l cerceteze.

Şi nu ne vom opri din a ne exprima admiraţia cu privire la cadrele fostei miliţii, din care s-a desprins sclipitorul Toader Florian, fost plutonier la Poliţia Optopeni şi care demonstrează că în ţara asta nu numai foştii securişti sunt în stare să construiască reţele de crimă organizată. (“Academia Caţavencu”, nr. 637/2004)

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu

evomag.ro%20