PSD-istii, criminalii care inca nu au ucis victima, Romania, dar au in continuare cutitul in mana

duminică, februarie 5, 2017 11:19

PSDDemisia guvernului criminal GindDragnea, dizolvarea Parlamentului format din bandiți, alegeri anticipate și, eventual, scoaterea PSD-ului în afara legii pentru puciul la adresa democrației din ianuarie – februarie 2017

De ce am crede, dragi români, că peste o săptămână, o lună sau un an mafia PSD-istă nu va da o altă ordonanță criminală în toiul nopții, prin care să distrugă această țară, să izoleze România să-i scape pe hoți și mafioți din pușcărie. Să nu uităm bătaia de joc la care am fost supuși de către mafiotul PSD-ist Dragnea și camarila sa de hoți și bandiți. Tupeul acestui infractor numit Liviu Dragnea nu are margini. Deși Președintele României, ales de milioane de Români, i-a cerut să nu dea drumul la ordonanțe, Dragnea 18% a făcut-o în cel mai pur dispreț pentru această țară, pentru oamenii care muncesc în România și din banii cărora își permite mafia PSD-istă să-și cumpere voturile, plătind țiganii, asistații sociali, aruncând niște firimituri la pensionari și bugetari. Acest Dragnea trebuie judecat urgent pentru ce a încercat să facă în ianuarie-februarie 2017. Furtul unui milioan de voturi la Referendumul din 2012, pentru care a fost condamnat la pușcărie cu suspendare, este parfum de ghiocei în comparație cu acțiunea criminală din ultima vreme.

Pe lângă pușcăriașul Dragnea, trebuie judecați și condamnați Grindeanu și jegul de Iordache, marionetele sale, aceștia consimțind să încalce legea pentru a-i face pe plac mafiotului Dragnea. Dacă ăștia scapă nejudecați pentru acțiunea criminală cu ordonanțele, vor mai încerca și altădată. Mafiei PSD-iste i se potrivește mănușă proverbul “Pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești”. Mafia PSD-istă trebuie să moară, altfel caracatița se va regenera și, peste o perioadă, va sufoca din nou România. Asta cu retragerea ordonanțelor este doar o șmecherie ieftină, prin care se urmărește să se tragă de timp pentru a pregăti alte crime la adresa României. Nu trebuie lăsați să-și ducă la sfârșit planul diabolic de izolare a României, de îndepărtare a României de valorile europene. PSD-ul nu este altceva decât ciuma roșie care a sufocat această țară, prin hoție și corupție.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “PSD-istii, criminalii care inca nu au ucis victima, Romania, dar au in continuare cutitul in mana”

 1. Cuplul odios Dragnea-Tariceanu continua sa minta si sa dezinformeze | A șaptea dimensiune says:

  august 5th, 2018 at 17:31

  […] PSD-istii, criminalii care inca nu au ucis victima, Romania, dar au in continuare cutitul in mana […]

 2. Cateva sute de boschetari ai mafiei PSD-iste, devin mii la Onania TV si Latrina 3 | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 9th, 2019 at 17:24

  […] PSD-istii, criminalii care inca nu au ucis victima, Romania, dar au in continuare cutitul in mana […]

 3. Iesim in strada pentru un principiu, manipulatori jegosi de la tembelizor | A șaptea dimensiune says:

  mai 27th, 2019 at 21:49

  […] PSD-istii, criminalii care inca nu au ucis victima, Romania, dar au in continuare cutitul in mana […]

Adauga un comentariu