3 lucruri pe care TREBUIE sa le faca o femeie pana la 30 de ani!

joi, august 10, 2017 23:02
Posted in category Diverse

FemeieTe apropii, cu pasi repezi, de ziua in care vei schimba prefixul varstei tale? Te gandesti, cu teama, la ceea ce urmeaza, caci nu ai reusit sa marchezi chiar tot ce ti-ai propus pana la 30 de ani? Nu este cazul sa te panichezi, intrucat fiecare femeie trece, la un moment dat, prin ceea ce treci tu acum. Diferenta este ca fiecare are in minte un to do list realizat in functie de preferinte, dorinte si insemnatate. Cu alte cuvinte, ceea ce tu ti-ai propus sa faci pana sa implinesti 30 de ani nu coincide neaparat cu ceea ce este, cu adevarat, important pana la aceasta varsta.

Daca pana acum era esential sa iti intemeiezi o familie pana la 30 de ani, astazi, acest lucru nu mai reprezinta o prioritate. De aceea, in lista de mai jos, vei putea descoperi 3 dintre cele mai importante etape pe care ar trebui sa le bifezi in aceasta perioada.

Iata ce ar trebui sa faci pana la 30 de ani!

  1. FemeieSa fii independenta financiar. Societatea actuala promoveaza tot mai mult ideea de femeie independenta, care se indreapta catre o cariera de succes. Este foarte important sa ai posibilitatea sa-ti achizitionezi, oricand, absolut tot ce iti doresti, incepand cu pantofii si terminand cu bijuteriile ori alte mofturi tipice. De asemenea, pe langa lucrurile materiale pe care ti le poti achizitiona, independenta financiara iti ofera libertatea sa faci ajustarile pe care ti le doresti vizavi de imaginea ta. Asadar, daca ai visat, dintotdeauna, la mamoplastie, nu ezita sa faci aceasta interventie ca un cadou de ziua ta. Click AICI si descopera cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii, inainte sa mergi la medic. Cu siguranta, rezultatul va fi cel la care ai visat.
  2. Sa ai propria locuinta. Una dintre cele mai semnificative investitii in viata unei femei de aproape 30 de ani reprezinta achizitionarea locuintei si, odata cu ea, eliminarea a tot ce inseamna chirie si dependenta de cunoscuti. Daca inca nu ai reusit sa realizezi acest lucru, grabeste-te sa o faci, caci vei avea numai de castigat. In materie de obiecte de decor si lenjerii de pat, gasesti online o paleta larga de variante carora merita sa le acorzi atentie. De exemplu, poti gasi lenjerii de pat, accesand link-ul https://www.freeteks.ro/, daca iti doresti produse confectionate doar din materiale de calitate superioara.
  3. FemeieSa ai carnet de conducere. Cu siguranta, calatoriile cu mijloacele de transport in comun nu i se potrivesc unei femei elegante, atente la modul in care se imbraca si, bineinteles, care detine o cariera. Asadar, propune-ti sa investesti intr-un automobil pe care, evident, sa il si conduci. Fara indoiala, inca mai ai timp sa te inscrii la scoala de soferi, asa ca nu mai sta pe ganduri. Nu vei regreta!

Iata, asadar, 3 lucruri pe care o femeie matura, care stie ce vrea, va reusi sa le indeplineasca pana la varsta de 30 de ani. Tu cate dintre cele 3 ai reusit sa faci?

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu