4 MITURI despre cel mai apreciat BRAND de telefoane mobile

duminică, iunie 3, 2018 9:10
Posted in category Diverse

Huse iPhoneFara indoiala, Apple-ul este cel mai cunoscut , dar si apreciat brand, mai ales in materie de telefoane mobile, datorita designului unic si caracteristicilor specifice.

Bucurandu-se de atata popularitate, in timp, au fost lansate unele mituri care ar trebui sa raspandeasca indoiala in randurile potentialilor cumparatori.

– Sunt realizate din materiale de calitate inferioara

In ceea ce priveste aspectul exterior al telefonului, se poate observa preferinta creatorilor Apple pentru folosirea materialelor din sticla. Inca de la lansarea pe piata a modelului Iphone 6, pana la aparitia celui mai recent, Iphone X, Apple surprinde cu un aspect elegant, impecabil al telefoanelor, insa se presupune că ar fi extrem de fragile si predispuse la deteriorari.

Daca ti-ai achizitionat cel mai nou model de telefon ce apartine acestui brand, este bine sa ai in vedereHuse iPhone ca el necesita totusi protectie, ca orice alt produs din aceasta categorie. Cea mai eficienta masura pentru a prelungi existenta si aspectul telefonului tau este reprezentata de huse si carcase. Daca iti doresti un model inedit, special, descopera modelele de huse iPhone 10 pe Lerato.ro si alege carcasa care sa se potriveasca stilului si necesitatilor tale.

In cazul in care esti posesorul unui model nu atat de recent, Lerato iti pune la dispozitie, doar accesand link-ul https://www.lerato.ro/huse-iphone, o gama variata de huse si carcase ideale pentru protejarea telefonului tau, dar care sunt menite sa ii ofere un aspect deosebit.

– Au cel mai mare pret din seria smartphone-urilor

Toata lumea cunoaste faptul ca Apple-ul produce unele dintre cele mai costisitoare modele de telefoane, insa nu este tocmai brandul cu cel mai ridicat pret de pe piata. Trebuie sa stii ca, de multe ori, pretul este similar cu cele ale celorlate firme concurente, precum firma coreana Samsung.

Huse iPhone– Iphone-ul beneficiaza de o calitate a imaginii mult mai ridicata

Intr-adevar, acest brand este recunoscut si pentru calitatea fotografiilor efectuate , insa nu s-a putut demonstra ca imaginile facute cu un dispozitiv Apple combat pozele facute cu un alt telefon mobil. De exemplu, producatorii de smartphone precum Huawei incearca sa depaseasca aceasta caracteristica prin implementarea a 2 camere pe acelasi dispozitiv. De asemenea, si fotografiile realizate cu un telefon Samsung se ridica la un nivel inalt in ceea ce priveste calitatea imaginii.

– Sistemul de procesare este mai bun decat sistemul Android

Acest lucru va ramane tot la stadiul de mit, deoarece se pare ca ambele sisteme de operare sunt la fel de eficiente, fiecare dintre ele avand plusuri si minusuri precum: viteza de reactie sau eventualele erori generate de unele aplicatii.

Oricare ar fi alegerea ta in materie de telefoane mobile, e important sa tii cont de aspecte precum raportul calitate-pret, specificatiile telefonului, dar si asteptarile tale atunci cand vrei sa iti cumperi un dispozitiv si alegi produsul si brandul ce consideri ca intruneste toate aceste elemente.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu