5 servicii externe utile pentru compania ta

vineri, mai 19, 2017 19:00
Posted in category Diverse

CompaniaIn ultimii ani, tot mai multi administratori de firme din Romania si-au dat seama ca este mult mai convenabil sa apeleze la externalizarea unor servicii. Acestia recurg la aceasta solutie, intrucat este rentabila si ii scuteste de foarte multe griji. In acest mod, angajatii se pot concentra pe activitatea lor de baza, iar resursele sunt alocate acesteia. Bineinteles, outsourcing-ul este avantajos si pentru ca presupune colaborarea cu firme specializate in anumite domenii, iar toate actele necesare sunt intocmite conform legislatiei in vigoare.

Astfel, presupunand ca esti managerul unei companii si vrei sa stii ce servicii externe sunt foarte utile, incat sa gasesti cele mai bune solutii, citeste cu atentie lista de mai jos.

Iata ce servicii externe pot fi foarte utile pentru compania ta:

  1. CompaniaDaca activitatea ta si a angajatilor tai presupune si deplasarea la anumiti clienti si ai cateva masini cumparate pe firma, atunci trebuie sa ai in vedere incheierea unui contract cu un service auto. De altfel, este necesar sa te informezi in permanenta in legatura cu piesele care trebuie schimbate. Iti recomandam sa apelezi la piese auto originale pentru Audi de la Raoauto, dar si pentru orice alt tip de autoturism. Cu siguranta, vei descoperi pe acest site cele mai ieftine preturi pentru piese auto.
  2. Un alt serviciu extern la care poti apela este acela de curatenie. Cauta o firma specializata, pentru a te asigura ca totul arata foarte bine in sediul unde angajatii tai isi desfasoara activitatea. De asemenea, intrucat vei beneficia de aceste servicii cel mai probabil o data pe saptamana, cauta si un aspirator pe care salariatii sa il poata folosi in cazul in care este nevoie. De exemplu, gasesti aspiratoare profesionale pe Arli.ro, site dedicat celor mai bune solutii pentru persoanele juridice.
  3. In cazul in care sediul companiei tale este destul de mare si nu vrei sa ai parte de evenimente neplacute, contacteaza o firma de paza. In acest fel o sa ai certitudinea ca in Compania cladire nu patrunde nimeni si ca bunurile tale sunt in siguranta. Mai mult, un paznic va putea alerta autoritatile competente in cazul in care va fi nevoie si te va tine oricand la curent cu ceea ce se intampla. Bineinteles, foarte utila ar fi si instalarea unor camere de supraveghere, pentru ca acesta sa poata avea oricand o imagine de ansamblu.
  4. O solutie extrem de utila o reprezinta serviciile externe de recrutare. Numai asa vei putea sa te concentrezi pe ceea ce ai de facut si sa lasi pe mana unor specialisti acest proces extrem de obositor. Fara indoiala, o firma de recrutare o sa aleaga un candidat potrivit si va face o selectie atenta, astfel incat sa se potriveasca intocmai cu cerintele pe care le-ai stabilit.
  5. Daca vrei sa organizezi evenimente in cadrul companiei sau iti doresti sa ii recompensezi pe angajatii tai o data pe saptamana cu un pranz din partea companiei, atunci apeleaza la servicii de catering. Astfel, o sa observi ca gradul de multumire al salariatilor tai va creste, iar moralul de asemenea. In mod cert, toti vor aprecia eforturile firmei si vor fi si mai motivati sa isi faca bine treaba.
    Compania

Asadar, recurgand la cateva servicii externe vei avea o multime de beneficii. Apeleaza la piese auto originale pentru a te asigura ca masinile luate pe firma merg foarte bine si la un service auto pentru a avea intaietate. Nu uita ca este foarte importanta curatenia la locul de munca si apeleaza la o firma specializata, dar cumpara si un aspirator pentru a fi folosit la nevoie. De asemenea, o firma de paza si una de recrutare te vor scuti de o multime de griji inutile. Nu in cele din urma, serviciile unei firme de catering le va mentine moralul ridicat angajatilor tai.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu