A şaptea dimensiune pe Facebook (CCCXXXIII)

duminică, august 29, 2021 7:00
Posted in category Mass-media

Elena Ceausescu si Victor Atanasie Stănculescu6 august 2019

Victor Atanasie Stănculescu, absolvent al Academiei “I.V. Stalin” Bucureşti (1952) – pupincurist al comuniştilor criminali înainte de 1989, criminal în decembrie 1989 (condamnat în 1999, de Curtea Supremă, la 15 ani de puşcărie pentru genocidul de la Timişoara), ministrul după 1989, în regimul neocomunist, securist şi criminal “Ion Iliescu şi mafia roşie”.

Din păcate, şi astăzi, în 2019, mai sunt generali, criminali ai regimului comunist, care apără alţi criminali, mafioţii din PSD. Generali de căcat, izmenari care aţi devenit generali lingând în cur politicieni corupţi, lăsaţi românii să elimine mafia din politică, acea mafie care vă dă vouă, leprelor, pensii speciale din bani munciţi de “fraierii” pe care-i umiliţi cu “Soros” şi alte aiureli.

Generali de rahat, românii n-ar trebui să vă plătească nicio pensie specială, deoarece sunteţi nişte curve care i-au supt-o puşcăriaşului Dragnea, criminalului Ion Iliescu şi altora ca ei, doar pentru nişte bani în plus la soldă sau pensie.

Ţara se apără pe front, jigodii ordinare, nu prin birouri, nu pe la televizor, nu în ipostaza de pensionari la 40 de ani, reangajaţi la stat, pe banii proştilor pe care-i etichetaţi în tot felul.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu