A şaptea dimensiune pe Facebook (CCLXXXI)

vineri, iulie 9, 2021 16:57

Socialism3 mai 2019

Margaret Thatcher: „Daca statul vrea sa cheltuiască mai mulți bani, nu poate s-o facă decât luând de la voi. Nu exista “bani publici”. Exista doar banii cetățenilor.”

Margaret Thatcher: „Toți trebuie să ne oprim sa cheltuim mai mult decât câștigam, în fiecare an.”

Margaret Thatcher: „Europa reprezintă astăzi doar 7 la sută din populația lumii, produce 25 la sută din PIB-ul global, și finanțează 50 la sută din cheltuielile sociale ale planetei .”

David Cameron: „Vrem sa fie clar ca ajutorul social exista ca sa ajute oamenii care muncesc din greu si nu trebuie sa devina un mod de viața.”

Winston Churchill: „Răul inerent al capitalismului este împărţirea neechitabilă a bogăţiilor. Bunul inerent al socialismului este împărţirea echitabilă a sărăciei.”

Winston Churchill: „Socialiştii sunt precum Cristofor Columb: atunci când pleacă, nu ştiu încotro se duc, iar atunci când ajung, nu ştiu unde se află.”

Anonim: „Oricât de mulţi ar fi proştii, ei n-au condus niciodată societatea în mod eficient.”

Margaret Thatcher: „Socialismul nu durează decât până se termină banii altora.”

Margaret Thatcher: „Am venit aici cu un singur obiectiv: să schimb britanicii dintr-o societate de dependenţi, într-una de autonomi; din dă-mi-şi-mie, în fă-tu-însuţi; din stai-jos-şi-aşteaptă, în hai-să-facem.”

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu