A şaptea dimensiune pe Facebook (CCLXXIX)

joi, iulie 8, 2021 17:13

Legi in favoarea infractorilor date de PSD = ciuma rosie1 mai 2019

Daca un infractor ti-ar viola fetita, si ar scapa de puscarie, din cauza jegurilor din PSD, tot deoparte ai sta si nu ti-ar pasa de schimbarile facute de ciuma rosie pentru a-i proteja pe infractori?

Pana nu se moare de gat cu Dragnea, Ciordache si restul, nu se va schimba nimic in Romania!

Sa nu uitam ca, totusi, pe 26 mai sunt alegeri europene, importante si ele, dar jegurile PSD-iste din Parlament vor ramane acolo pana prin noiembrie-decembrie 2020, timp suficient sa ne trimita pe toti in gulagul rosu.

1 mai 2019

În anul 1889, Congresul Internaționalei Socialiste a decretat ziua de 1 mai ca Ziua Internațională a Muncii.

Hitler: „Ziua de 1 mai trebuie să devină o sărbătoare a întregii națiuni.” (Wikipedia)

1 Mai nu este sarbatorita (nu este zi libera) in: SUA, Elvetia, Australia, Marea Britanie, Franta, Olanda, Finlanda, Norvegia etc.

1 Mai

1 mai 2019

Cum descoperi postacul PSD-ist platit din bani furati de ciuma rosie? Simplu: de regula are cateva poze (putine) si putine informatii (false) despre persoana din poza.

Sa facem un calcul: daca ciuma rosie are numai 100 de postaci platiti (s-ar putea sa aiba mult mai mult), iar fiecare postac are 10 conturi, avem lejer 1000 de conturi care imprastie tone de minciuni si rahat pe Facebook.

Care ar fi solutia? Blocati conturile suspecte (am blocat cateva zeci, ca sa nu spun sute, de astfel de conturi). In acest fel, restrangeti aria de patrundere a minciunilor PSD-iste, plus ca eliminati posibilitatea ca jegul din spatele contului sa va reclame postarile.

Postac PSD

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu