A şaptea dimensiune pe Facebook (CCXVIII)

luni, aprilie 19, 2021 16:41

Comunism29 decembrie 2018

„Raiul” comunist in toata splendoarea sa: magazine alimentare goale. O populatie infometata, tinuta in intuneric, izolata de lumea civilizata, terorizata de Securitate – acesta era gulagul imaginat de camarila din Scornicesti, Olt, a ucenicului de cizmar, cu 4 clase, care a ordonat uciderea taranilor care se opuneau colectivizarii, atunci cand nu era Dictatorul-suprem, ci o rotita din angrenajul lui Stalin.

Si inca ceva: comunistilor, inclusiv lui Ceasca, nu le-a placut niciodata munca, de aceea au preferat sa dea din gura, in limba de lemn, si sa-i trimita pe romani, cu biciul, sa construiasca o societate a intunericului si ticalosiei.

31 decembrie 2018

La multi ani in 2019!

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu