A şaptea dimensiune pe Facebook (CCXVI)

luni, aprilie 19, 2021 13:15

Comunism28 decembrie 2018

Comunism: erai obligat, la locul de munca, sa participi la defilari si spectacole omagiale, puse in scena de zbirii bolsevici.

Astazi, urmasii comunistilor, PSD-istii, fac la fel, doar ca metoda este alta: cum nu-i poate obliga pe oameni, folosind Securitatea, ii plateste pe cei mai sarantoci, fara minte si fara morala, sa participe la mitingurile pro-ciuma rosie sau anti-Iohannis, astazi, anti-Basescu, ieri, si anti-Corneliu Coposu, alaltaieri.

Socialism = comunism, comunism = nazism.

Jegurile asa-zis socialiste n-au produs nimic, niciodata! Au stiut un singur lucru sa faca: sa ia banii celor harnici si sa-i dea la cei lenesi, sa ia avutia celor destepti si s-o dea prostilor, pe care apoi sa-i manipuleze si sa-i foloseasca in tot felul de actiuni criminale.

27 decembrie 2018

Comunism: se stătea la coadă ore întregi la produse alimentare de bază. La cozi se infiltrau securistii si turnatorii, pentru a-i descoperi pe „dusmanii poporului”. Dupa 1989, s-au infiltrat in PSD, in principal.

Comunism

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu