A şaptea dimensiune pe Facebook (CCXXXIII)

duminică, mai 2, 2021 8:14

Citat Mircea Cartarescu31 ianuarie 2019

Romania votantilor mafiei PSD-iste: tara lui Ciordache si Ciuvica

De ce alegerea mafioților PSD-iști nu înseamnă exercitarea dreptului la opinie, ci o crimă împotriva României

De regulă, nu citesc aberațiile idioților ce apără mafia PSD-istă, după cum nu mă uit niciodată la ce spun politicienii penali la televizor. Un mafiot din politică, o jigodie ce a furat cu nerușinare din salariile medicilor și profesorilor, din alocațiile copiilor, din banii de infrastructură ai României, nu are ce să-mi spună. Poate face, însă, un singur lucru, dacă ar avea o minimă noblețe: să-și tragă un glonț în cap și să restituie banii furați (cei doi pași, evident, în ordine inversă). Așa au făcut mulți politicieni corupți din Japonia sau Coreea de Sud, doar că Românica nu-i Coreea de Sud, cu al său Samsung, lider mondial pe piața dispozitivelor mobile, și nici Japonia, ce nu prea are nevoie de prezentare. România este, însă, țara aurolacilor aduși cu autocarele de mafioții PSD-iști în fața Palatului Cotroceni, să-l scuipe pe Președintele României, cel votat de peste 6 milioane de oameni. Chiar nu vă este rușine, jeguri ordinare, unii dintre voi cu părul alb (că de la țiganii numeroși aduși contracost nu prea ai mari pretenții)? Chiar trebuie să fiți atât de proști, maimuțoi dirijați de mafioții PSD-iști, să-i reproșați lui Iohannis că nu-i român? Dar ați uitat, jeguri ordinare, că mafiotul Dragnea voia să pună premier o musulmană? Sau că-n guvernul criminal economic și moral GrinDragnea sunt tot felul de personaje care nu sunt de naționalitate română? Băi leprelor, voi nu aveti creier, nu aveți minte, nu aveți cultură, nu aveți educatie, nu aveți nimic! Pentru 100 de lei, sau cât vă dau mafioții din PSD, ați vinde și părinții și țara, l-ați lăsa pe Dragnea să fure tot, să vă violeze nevestele, să facă sclavi din copiii voștri etc. Aveți onoare și demnitate nenorociților, nu vă vindeți pentru câțiva bănuți!

Pentru jegurile ce votează PSD-ul și înghit, seară de seară, rahatul frumos colorat de la Antena 3 și Romania TV: procurorii acestei țări mă apără pe mine și pe voi, cretinilor, de mafioți precum Dragnea, Ponta, Năstase etc.

Băi dilimacilor votanți de PSD, ar trebui să vă folosiți cei 3 neuroni pe care-i aveți gândindu-vă la faptul că Antena 3 și România TV dezinformează și mint la greu. Desigur, dintr-o sută de procurori, 99 își fac bine treaba, dar o fi unul care greșește (așa cum într-un coș cu 100 de mere este și un măr stricat). Ce face rahatul Gâdea, pensionari idioți care-l priviți seară de seară? Aduce cazul acelui procuror pe sticlă și generalizează: toți procurorii, DNA-ul, bla, bla, bla. Ori, asistați social fără rațiune și țigani infractori admiratori de Gâdea mincinosul, lucrurile nu stau deloc așa. Nu poți arunca 99 de mere bune pentru un măr stricat. Procurorii ne apără, leprelor, de hoții care nu fură banii. Arestând un mafiot, procurorul îmi face mie un mare serviciu: banii în loc să meargă în averea interlopului vor ajunge într-o șosea de care, poate, voi beneficia și eu, într-un spital, acolo unde s-ar putea să ajung și eu, într-o școală, acolo unde, poate, vor ajunge și copiii voștri și vor avea condiții mai bune de studiu. Asta fac procurorii, jeguri fără minte ce votați PSD-ul. Procurorii nu arestează oameni nevinovați, așa cum vă mint cei de la Ro_Hoția_TV, patronată de mafiotul Sebastian Ghiță, cel care a fugit cu banii noștri furați, și Latrina 3, acolo unde jegul Ciuvică ia apararea unui alt jeg numit Ciordache.

Voi, canalii ce votați PSD-ul, formați țara lui Ciordache și Ciuvică, adică țara hoților și mafioților care vor să fure fără să dea socoteală nimănui.

Vedeti si aici.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu