A şaptea dimensiune pe Facebook (CCXXXI)

sâmbătă, mai 1, 2021 8:07

Mineriada25 ianuarie 2019

Dominaţia mafiei ciumei roşii = PSD asupra României, având drept consecinţe distrugerile şi hoţiile de miliarde de euro din banii destinaţi infrastructurii, construcţiei de şcoli şi spitale etc., a început odată cu Mineriada din iunie 1990.

Temelia grupului infracţional PSD a fost pusă de KGB-istul criminal Ion Iliescu, fost student la Moscova (unde a fost racolat de KGB), având soţia rusoaică (cu care nu s-a afişat niciodată dintr-un motiv simplu: această rusnacă nu ştie nici astăzi, după, probabil, 50 de ani de locuit în România, limba română, vorbind-o chiar mai stâlcit decât Proasta României, Viorica Dăncilă), cel care a crescut la sânul său de fost criminal comunist pe un Dan Voiculescu (de ce credeţi că Antenele de căcat ale lui Voiculescu-Puşcărie nu-l atacă niciodată pe Ilici?) sau un Adrian Năstase, cel care a încasat numai de la Bechtel o şpagă de 80 de milioane de dolari, pentru o autostradă care nu s-a terminat niciodată, dar Bombonel şi Bechtel şi-au luat banii.

Atâta vreme cât Ion Iliescu este liber (cele două dosare în care este acuzat de genocid, Mineriada 1990 şi Decembrie 1989, vor fi închise sau tărăgănate la infinit, până dă colţul, de către ciuma roşie care conduce România, spre dezastru, evident), nu putem vorbi de democraţie, stat de drept, Românie europeană etc.

Din păcate, unele aşa-zise forţe de dreapta, mă refer la PNL-ul, tovarăş cu PSD-ul în USL-ul criminal pentru democraţie, nu par defel interesate de dreptate şi, de aici, de condamnarea criminalului Ion Iliescu pentru tot răul făcut României.

Cât priveşte judecata in lumea de apoi, în care mai cred unii imbecili, hai să fim serioşi.

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu