A şaptea dimensiune pe Facebook (CLII)

miercuri, februarie 3, 2021 12:29

Elena Ceausescu si Ion Iliescu5 august 2018

Viitorul criminal KGB-ist, din decembrie 1989 si iunie 1990, ducandu-i „jucarelele” savantei de renume mondial, Elena Ceausescu.

Mai citesc texte despre „tradarea lui Ion Iliescu”. Evident, daca nu ar fi tradat Ilici Iliescu, i-ar fi dus sacosa inca niste ani Elenei Ceausescu, iar noi, romanii, am fi fost un fel de Coreea de Nord, adica o tara fara curent electric, fara toate cele, cu o televiziune de stat unde, in cele cateva ore de program, ar fi fost prezentate non-stop ode Geniului Carpatilor, iar dupa moartea sa ode printisorului Nicu Ceausescu, betivanul violator de minore.

Si in acest fel Romania ar fi fost pe veci a familiei Ceausescu, noi fiind sclavii unui regim care, daca avea chef, ne trimitea la canal, ne baga in puscarii, in ospicii etc.

Si din lagarul comunist Republica Socialista Romania ar fi iesit numai cei agreati de Securitate, adica numai cei care si-ar fi turnat la Securitate parintii, copiii, rudele, prietenii.

De 28 de ani ma-ntreb cat de criminal potential poti fi, daca regreti regimul comunist, cel mai criminal regim din toate timpurile, ce a ucis zeci de milioane de oameni (numai Stalin a ucis in URSS 40 de milioane de oameni, dupa unii, 62 de milioane de oameni, dupa altii).

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu