A şaptea dimensiune pe Facebook (CLXXXIX)

miercuri, martie 17, 2021 20:15
Posted in category Mass-media

Dan Voiculescu4 noiembrie 2018

Antenele securistului Voiculescu țiganizează România

Marele rău făcut de securistul Dan Voiculescu acestei țări nu constă numai în acțiunile de manipulare și dezinformare ale Antenei 3 ci și în tot ce se întâmplă în trustul de căcat Crescent. Țiganizarea României, prin prezentarea non-stop a unor maneliști sau alienați mintal, este modul în care înțeleg presa angajații lui Felix. Sunt băgate pe gâtul audienței, un gât urât mirositor, ultimele gunoaie, indivizi de care, în mod normal, nu s-ar aminti niciodată. Iată câteva exemple.

Sâmbătă, 2 martie 2013, ora 19, principalul jurnal de știri al Antenei 1 (la care se uita soția, subsemnatul fiind în trecere): prima știre, cu adevărat importantă (hă, hă, hă) pentru România, este cea privitoare la starea de sănătate a pupincuristului infractor dus cu cercul V.C. Tudor. Ce inflație, ce preț la combustibil, ce Shengen, acestea sunt fleacuri pe lângă subiectul Vaccin Tudor. Și ca tacâmul să fie complet, cretinul care transmitea pentru Antena 1 din fața spitalului folosește formularea ‘eurodeputatul’ Vadim. Ce nu știe acest idiot angajat la Antena 1 este un fapt elementar: nu există ‘deputați’ europeni, ci ‘parlamentari’ europeni.

Să trecem la maimuțoiul Dan Capatos, cel care-și permite să-i eticheteze ‘cretini’ pe toți cei care mai scriu pe un blog. Întrebat fiind ce părere are despre o critică la adresa emisiunii sale de rahat, critică apărută pe un blog, acest gunoi ce-i masează organele genitale securistului Voiculescu scoate porumbelul: ‘Puțin îmi pasă de toți cretinii care scrie pe bloguri și pe care oricum nu-i citește nimeni’. Așa-i, să știți, pentru a citi ceva pe un blog trebuie să mai știi alfabetul și un minim de cuvinte în limba română, pe când, dacă ești țigan din Ferentari și te uiți la Antena 1, poți vedea fesele curviștinelor fără să întâmpini astfel de probleme.

Ajungem și la țiganca Adriana Bahmuțeanu, cea care și-a ratat cariera de vânzătoare se semințe în piață, prezentând emisiuni la, firește, una din Antene. Cu un limbaj limitat, cu o exprimare greoaie și, mai ales, cu intervenții de o prostie crasă, această florăreasă ratată este săpată inclusiv de către cei care se ocupă de emisiunea în care ‘Bahmu’ mai pune o cărămidă la țiganizarea României. Tot în 2 martie, spre seară, arunc un ochi pe Antena 2 (cred), datorită soției ce butona telecomanda, și ce văd pe ecran: www.facebook.ro/Începe_bahmu Mă întreb dacă la Antenele securistului Voiculescu trebuie să fii prost-prost, pentru a fi angajat. Pentru cei care nu s-au prins: nu există ‘facebook.ro’, interfața facebook în limba română este altă mâncare de pește.

Și aș putea continua cu alte exemple ce demonstrează un adevăr clar: Antenele securistului Felix sapă zilnic la temelia României europene și civilizate, înlocuind-o cu jegul din cea mai săracă provincie a Indiei, de unde au venit țiganii, promovați non-stop de acest trust de căcat. Voiculescu face mai rău României chiar decât cel de la care a furat banii cu care și-a construit imperiul media, adică dictatorul comunist Nicolae Ceaușescu, cel care nu a promovat niciodată jegul prezent la Antene.

Vedeti si aici.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu