A şaptea dimensiune pe Facebook (CXXVII)

sâmbătă, ianuarie 2, 2021 18:16

Liviu Dragnea7 iulie 2018

Cea mai proasta gluma: Romania condusa de un cocalar penal, Liviu Dragnea, vrea sa intre in Schengen

Vedeam zilele trecute (mijlocul lui septembrie 2017) agitaţie mare pe Facebook, legată de faptul că Germania, Olanda şi Austria nici nu vor să audă de intrarea României în spaţiul Schengen. M-am întrebat atunci, şi mă întreb şi acum, cum dracu’, Doamne iartă-mă, îşi pot imagina unii intrarea României în Schengen, guvernată fiind de partidul unui puşcăriaş, numitul Dragnea Liviu, care a încercat, şi încearcă, să dea legi cu dedicaţie, pentru infractorii din politică.

Cum pot acuza oare postacii plătiţi de mafia PSD-istă ţările mai sus amintite că nu vor România în Schengen, din moment ce inclusiv preşedintele grupului socialist din Parlamentul European a criticat dur intenţia mafiotului Liviu Dragnea de a schimba legislaţia din România în favoarea infractorilor.

Cum pot crede imbecilii cu simpatii PSD-iste că o ţară care protejează mafioţii din politică poate accede în spaţiul cel mai liber existent pe Terra, anume Schengen.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu