A şaptea dimensiune pe Facebook (CXXIII)

sâmbătă, ianuarie 2, 2021 7:51
Posted in category Mass-media

Traian Basescu4 iulie 2018

Dupa victoria lui Iohannis in alegerile prezidentiale din 2014, cand Romania a scapat de „tiranul” Basescu, Rares Bogdan ii tragea la Realitatea TV cu „restartarea Romaniei”. La 3,5 ani de la acel moment, vedem ca, intr-adevar, Romanica s-a restartat: a devenit republica borfasilor.

Greseala fundamentala a lui Iohannis a fost aceea ca, timp de doi ani (2015, 2016), a acceptat toate porcariile ciumei rosii: alegeri locale intr-un singur tur de scrutin, legea antilegionara etc. Evident, ciumatii rosii au realizat rapid ca-n republica lui Iohannis pot face ce vor. Si au facut.

Cu alte cuvinte, nu lasi hotul sa-ti intre-n casa, pentru ca apoi e mai greu sa-l scoti. Daca de la inceputul mandatului, Iohannis nu o freca prin concedii interminabile si lupta cu ciuma rosie nu am fi ajuns astazi aici. Cu Basescu la Cotroceni, mafiotul Dragnea era demult in puscarie!

3 iulie 2018

Horia-Roman Patapievici: „In orice ţară, nu există cu adevărat decît două partide: partidul celor care îndrăznesc să spună nu şi partidul celor care nu îndrăznesc. Cînd numărul celor care nu îndrăznesc covîrşeşte numărul celor care îndrăznesc, ţara este pierdută.”

Ciordache

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu