A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCLXV)

sâmbătă, ianuarie 21, 2023 14:40
Posted in category Mass-media

Tigani4 ianuarie 2023

Cezar Cristian Fanaru: „România este țara care are cei mai mulți cetățeni încarcerați pe spațiul Uniunii Europene (mai mult decât DUBLU față de Polonia, Turcia ori Albania)
Și cu asta am spus tot.

7 ANI CONSECUTIVI am ocupat locul 1 în Londra la numărul de pușcăriași, inclusiv în 2022.

Nu vom fi detronați nici în următorii ani.

Atenție, cifrele îi includ și pe emigranții țărilor non-ue.

Practic ne putem „lăuda” cu titulatura de cei mai mari infractori ai lumii care împânzesc Europa, detronându-i inclusiv pe marocani, albanezi, polonezi, turci,nigerieni, somalezi șamd.

Practic, suntem cea mai eficientă pepinieră de infractori și cerșetori pentru Europa.

De Ziua Națională a României, românii călareau autobuzele la propriu, pe ritmuri de manele, în centrul Londrei, cu steagurile pe umeri. Asta era imaginea.

România reală s-a văzut de revelion, la TV, in special la RTV. Interlopi, analfabeți, securiști, hoți, dansând pe ritmuri de manele.”

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu