A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCXL)

luni, decembrie 26, 2022 12:29

Regina Elisabeta, Nicolae Ceausescu
11 septembrie 2022

Vali Ieşeanu: „Știţi cât i-a costat pe români plimbarea cu caleașca reginei Elisabeta, în Londra, a odiosului dictator Ceauşescu, în 1978? Douăzeci 20 de milioane de lire sterline, bani împrumutați cu dobândă mare de la băncile engleze pentru afacerea falimentară Rombac.

O sumă colosală returnată rapid în deceniul foametei de clanul Ceaușescu pe spinarea tot mai încovoiată a românilor.

Cine avea curajul din nomenclatură să-i spună lui Ceaușescu că a fost o mare capcană întinsă de perfidul Albion pentru a scăpa de motoarele de avion Rolls Royce mult prea zgomotoase pentru a fi primite de vreun aeroport.

Îi acuzăm azi pe politicienii democrați că iau mită, dar pe patriidiotul Nicolae Ceaușescu care s-a plimbat prin Londra pentru colosala sumă de 20 de milionae lire sterline nimeni nu a îndrăznit să-l acuze.

Lorzii și nu numai ei, ci și londonezii mai erudiți, cred că au râs și cu kurul de fala fadă și năroadă a celor doi popândăi comuniști, iar regina cred a primit un premiu mare din suma contractată de tâlharul comunist Nicolae Ceaușescu în numele poporului român.”

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu