A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCXXXIV)

sâmbătă, decembrie 24, 2022 8:57
Posted in category Mass-media

Partizani anti-Putin
23 august 2022

Gruparea de partizani, auto-intitulată Armata Națională Republicană din Rusia, a postat pe canalul de telegram un manifest în care îl califică pe Vladimir Putin drept ”uzurpator al puterii și un criminal de război” și îi cheamă rușii la revoltă față de regimul Putin.

Armata Națională Republicană din Rusia amenință că ”îi va distruge” pe toți oficialii statului rus care susțin politica lui Vladimir Putin.

Partizanii cer terminarea imediată a invaziei din Ucraina și spun că ”scopul nostru este de a opri distrugerea Rusiei și a vecinilor săi, de a opri activitățile unei mâini de oameni de afaceri de la Kremlin care au supt din bogăția poporului nostru și care comit astăzi crime în interiorul și în afara țării. Îi declarăm pe oficialii guvernului Federației Ruse și ai administrațiilor regionale complici ai uzurpatorului – cei care nu demisionează din funcție vor fi distruși de noi”. (g4media.ro)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu