A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCXXIX)

marți, decembrie 20, 2022 6:45
Posted in category Mass-media

Invazia Georgiei de catre rusii barbari si criminali15 august 2022

Dumitru Alaiba (Basarabia): „14 ani în urmă, pe 7 august 2008, armata Federației Ruse invada Georgia invocând deja banalele pretexte de “genocid” în teritoriile separatiste Abhazia și Osetia de Sud. Rusia nu are nevoie de motive reale pentru a porni un război cu vecinii săi. Nici nu s-a ostenit: invocând motive inventate, armata rusă intră în Georgia pe data de 7, iar pe 8 august începe războiul Ruso-Georgian.

Aproximativ 400 civili omorâți într-un război scurt de câteva zile și 230 000 oameni au devenit refugiați.

Până azi Georgia este ocupată de Rusia.

Azi Rusia e agresor în cel mai sângeros război de pe continentul European din ultimii 80 de ani. Rusia comite acte zilnice de genocid în Ucraina.

Mor civili, mor copii. Cu sutele și miile.

Azi Rusia își merită titlul de stat terorist.

Rusia nu se va opri din actele sale de destabilizare, agresiune, export de corupție, incitare și susținere a separatismului din statele vecine, până când nu va fi oprită.”

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu