abdcomputer.ro, daca vrei produse IT second hand de calitate

sâmbătă, februarie 21, 2015 20:18
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniÎn multe cazuri, compărând un produs second hand ieși mai câștigat decât dacă dai o căruță de bani pe unul nou. Tocmai de aceea, în acest material, vorbim despre un magazin online unde găsiți produse IT second hand, la care se oferă garanție și, la anumite produse, transport gratuit. De exemplu, dacă sunteți interesați de laptop-uri second hand, urmați legătura anterioară și puteți alege din cele aproximativ 150 de produse (atâtea erau la momentul scrierii acestui material) exact laptop-ul dorit. Și ca să ne facem o idee despre cum stau lucrurile, haideți să alegem un produs dintre cele disponibile. De exemplu, Laptop-ul Lenovo R500 are procesorul de 2.4 GHz (Intel Core 2 Duo), memoria RAM de 2 GB (DDR3), HDD-ul de 160 GB, garanție 12 luni, transport gratuit și costă 749 lei. Puteți alege și un upgrade pentru acest produs, cum ar fi o licență Microsoft pentru Windows 7. Mai multe detalii găsiți pe site.

Sau puteți opta pentru Laptop-ul second hand Lenovo T400, pe care-l puteți vedea în detaliu la link-ul anterior, laptop ce are procesorul de 2.53 Hz (Intel Core 2 Duo), memorie RAM de 2 GB (DDR3), HDD-ul de 160 GB, DVD-RW, transport gratuit, garanție 12 luni, prețul fiind de 729 lei. Alte detalii despre acest produs găsiti pe site.

Pe lângă laptop-uri, mai găsiți multe alte produse second hand precum: tablete, telefoane, calculatoare, televizoare, monitoare, componente calculatoare, periferice, servere, aparate foto, imprimante si consumabile etc. Toate la prețuri accesibile. Mai mult, puteți plăti și în rate produsele comandate. Detalii găsiți pe site. Să reținem asadar: abdcomputer.ro, daca vrem produse IT second hand de calitate si la cele mai mici prețuri.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu