abdcomputer.ro, PC-uri, laptopuri, monitoare, imprimante second hand pentru tine

marți, noiembrie 4, 2014 20:10
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDacă nu știți deja, ABD este magazinul online unde găsiți cea mai variată gamă de laptopuri, calculatoare, monitoare, imprimante, servere etc. second hand. Livrarea produselor aflate în stoc se face în 24 de ore. Poate vreți să cunoașteți preturile calculatoarelor second hand, evident mici si atragatoare. De exemplu, calculatorul second hand OEM Pentium IV are procesor de 3.00 GHz, memorie RAM de 2 GB, capacitatea hard-ului de 500 GB, carcasă nouă, iar prețul este de 399 lei, transportul fiind gratuit, iar garanția 12 luni. Puteți alege și un upgrade pentru acest calculator, o licență Windows 7, de exemplu.

Sau poate sunteți interesați de laptopuri ieftine second hand, o optiune de luat in seama pentru multi dintre noi. De exemplu, laptopul second hand Dell E4200 U9600 are procesor de 1.6 Ghz, memoria RAM de 2 GB, hard tip SSD cu capacitatea de 64 GB, diagonala display-ului de 12.1 inch, difuzoare integrate, microfon încorporat etc. și costă doar 699 lei.

Pe site, adică la magazinul online prezentat în acest material, mai găsiți și alte produse second hand, precum: monitoare, televizoare, servere, imprimante, multifuncționale, copiatoare, scanere, UPS-uri, tablete resigilate etc. Produsele comandate pot fi plătite și online, iar livrarea este gratuită pentru orice comandă care depășește valoarea de 99 lei.

Cu alte cuvinte, atunci când vrem să cumpărăm online pc-uri second hand, trebuie sa ajungem la magazinul online abdcomputer.ro. Produsele sunt de calitate, la prețuri mici, au o periaodă de garanție, iar transportul este, la majoritatea dintre ele, gratuit. Sunt doar câteva argumente pentru care merită să alegem ABD-ul, poate cel mai bun magazin online cu produse IT second hand din România.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu