Aberatiile regimului mafiot Dragnea: un primar din judetul Botosani le-a marit salariile angajatilor pana la o medie de 6000 lei pe luna, apoi a anuntat senin ca Primaria intra in faliment

joi, octombrie 26, 2017 16:24

Judetul BotosaniDacă nu este Vaslui, este, fireşte, judeţul Botoşani un model de cretinism pur. Jegul Ştefan Cojocariu, primarul PSD-ist al comunei Dimăcheni, judeţul Botoşani, nu mai are bani pentru salariile angajaţilor, pentru decontarea cheltuielilor de navetă pentru profesorii şcolilor din comună şi nici măcar pentru a plăti facturile la utilităţi, după ce a aruncat cu banii “fără număr” în angajaţii Primăriei. Astfel, cei 15 angajaţi ai Primăriei s-au trezit cu salarii medii de 6000 lei pe lună, brut, adică trai neneacă pe banii fraierilor care muncesc. Mai mult, acţiunile acestui limbric, din partidul mafioţilor roşii cu acronimul PSD, au avut ca efect mersul pe jos la şcoală al elevilor navetişti, plus faptul că profesorii navetişti, majoritari în comună, vin la şcoală pe banii lor, doar de aceea termini o facultate, ca să fii umilit de regimul mafiot Dragnea, cel care sileşte, prin politica de căcat dusă, politică de hoţi şi mafioţi, crema intelectuală a României să emigreze.

Oare trebuie să treacă 25 de ani pentru ca mămăliga să explodeze din nou şi mafiotul Dragnea să ajungă la Târgovişte, acolo unde îi este locul? Sau lipsesc fitilul unguresc şi chibritul sovietic, precum s-a întâmplat în 1989? Poate ar fi momentul să recâştigăm simpatia planetei Terra, cum s-a întâmplat în decembrie 1989 (pierdută odată cu mineriada din iunie 1990, organizată de criminalul KGB-ist Ion Iliescu), şi să-l jupuim pe acest şobolan roşu, acest hoţ, acest mafiot, acest criminal, acest nenorocit care dă lovitura de graţie României, numitul Liviu Dragnea, care în China comunistă era condamnat la moarte la cât a furat, iar în SUA lua 200 de ani puşcărie, adică ar fi văzut cum este să fii violatul, nu violatorul românilor, prin politica antinaţională a acestui vierme infect. Nu poţi spune că-ţi iubeşti ţara atunci când împrumuţi bani pentru a da de pomană ţiganilor şi asistaţilor sociali, în timp ce nu construieşti nimic în România, condamnând acest popor la înapoiere economică. Dragnea, mafiot ordinar, dispari dracului sau mori pentru a elibera România de tirania hoţilor din politică. Personal, aş pune la zid pe toţi politicienii corupţi şi aş trage fără milă. Ei au ucis această ţară, ei au determinat milioane de români să emigreze, ei ucid zilnic, în accidente de circulaţie, din cauza drumurilor de căcat, oameni nevinovaţi.

Să fim noi, românii, atât de laşi încât să ne lăsăm furaţi de o gaşcă de derbedei cu acronimul PSD? Oare mai sunt bărbaţi curajoşi în această ţară?

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu