Acopera un credit vechi cu o refinantare avantajoasa!

vineri, ianuarie 10, 2020 8:38
Posted in category Diverse

BaniFiecare dintre noi si-a facut la un moment dat in viata un credit in banca, fie el de nevoi personale sau imobiliar. Poate ca unii dintre noi inca mai au un credit, insa se chinuie cu ratele lunare. Putem spune stop la toate acestea! Vreaucredit.ro este platforma optimizata pentru cei cu nevoi bancare pentru a lua credite refinantare cat mai avantajoase. Pe aceasta platforma clientii nu trebuie decat sa introduca preferintele in materie de credit, suma dorita, rate si timpii de returnare. Site-ul la randul lui va prelucra datele, oferind persoanelor interesante cele mai bune oferte. La fel functioneaza chiar si pentru cei cu un credit existent ce doresc o refinantare.

Refinantarea consta in acordarea unui nou credit pentru rambursarea creditului/creditelor in derulare si care inregistreaza sume neachitate la scadenta (indiferent daca s-a solicitat sau nu executarea silita).

Aceasta metoda se caracterizeaza, de regula, prin urmatoarele elemente principale:

  • incheierea unui nou contract de credit, in functie de produsul ales, cu inserarea unor clauze specifice, dupa caz, privind creditul de restructurare;
  • posibilitatea consolidarii a doua sau mai multe credite intr-unul singur, creditul nou acordat avand caracteristicile unuia din cele restructurate;
  • durata de creditare nu va depasi durata maxima de creditare a produsului ales pentru noul credit;
  • in cazul existentei unor sume restante (rate credit si dobanzi), acestea pot fi incluse in soldul creditului, conducand la majorarea acestuia;
  • in cazul existentei unor datorii mai vechi de 90 zile la bugetul consolidat al statului, exista posibilitatea, in situatia in care clientul nu dispune de suficiente lichiditati pentru a le achita anterior restructurarii, el poate sa solicite includerea in volumul creditului si a acestor datorii;
  • posibilitatea acordarii unei perioade de gratie in care clientul va achita numai dobanzile;
  • perceperea, eventual, a unui comision de restructurare fix la data semnarii noului contract de credit.

Procedura prin care poti refinanta sau rascumpara un credit este similara celei de acordare a unui imprumut. Prin urmare, va trebui sa indeplinesti toate conditiile impuse de banca pe care ai ales-o pentru refinantare si vei intocmi un dosar cu actele necesare.

De obicei, dosarul include o copie dupa contractul de munca, adeverinta de salariu, copia dupa ultima fisa fiscala, dar si o copie dupa actualul credit si adeverinta de la banca unde ai facut imprumutul.

Desigur, inainte de a face toate demersurile, persoanei in cauza ii este indicat sa consulte specialisti in domeniu sau cel putin ca cei interesati sa acceseze platforma Vreaucredit.ro.

Cu Vreaucredit.ro, totul este mai simplu si mai la indemana Criteriile necesare pentru un credit sau o refinantare sunt explicate in mod clar pe site, iar clientii interesati de o refinantare nu trebuie neaparat sa vorbeasca cu un ofiter bancar in prima faza.

Avantajul de a folosi platforma Vreaucredit.ro este ca persoanele interesate pot accesa ofertele bancilor cu activitate in Romania. Astfel, informatii privind DAE si alte aspecte pot fi usor de inteles si la indemana tuturor. De asemenea, site-ul ofera si o sectiune de raspunsuri si sfaturi utile despre cum pot proceda clientii in anumite situatii.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu