AD Garage, dacă vrei un service auto de calitate

sâmbătă, iulie 27, 2013 16:49
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniPrin august ar cam trebui să-mi fac revizia periodică la mașină și am azi să dau o căutare pe net după un service auto. Așa am găsit AD Garage, cu acoperire în majoritatea orașelor țării. De exemplu, în Botoșani, AD Garage este pe strada Progresului, nr. 6. Lucrarile disponibile la service-ul auto din Botoșani: reparații și întreținere mecanică auto, reparații și întreținere electrică auto, tinichigerie, vopsitorie, vulcanizare, ITP. AD Garage oferă reparații și întreținere pentru toate mărcile de mașini. Piesele sunt originale, iar personalul este de înaltă calificare. Echipamentele de diagnoză beneficiază de update-uri regulate ale softurilor. Prețul este corect, în funcție de nivelul intervenției. În calitate de client AD Garage, poți beneficia de servicii suplimentare:

  • automobil oferit spre închiriere, pe perioada service-ului pentru automobilul tău
  • telefon 07ADGARAGE, de aici poți afla orice detaliu legat de localizarea unui service auto AD Garage
  • campanii promoționale în fiecare lună
  • programe de fideliatate, care-ți aduc reduceri de preț, participări la tombole și multe alte surprize plăcute

Tot la AD Garage, ai garanție internațională 24 de luni, pentru piesele de proveniență AD Garage. Odată cu prima ta vizită într-ul service AD Garage, vei primi o carte de service, un fel de carte de identitate a mașinii, și vei ști în orice moment ce lucrări s-au efectuat sau ce lucrări trebuie efectuate în continuare. Dacă îți petreci concediul în străinătate, poți avea ghidul AD Garage International, ce cuprinde numele și adresele tuturor service-urilor din rețeaua internațională AD Garage.
De ce să apelăm la tot soiul de așa-zise ateliere auto, cu personal mai puțin calificat și dotări îndoielnice, dacă putem apela la specialiști în domeniu, cei care știu cel mai bine funcționarea unei mașini. O companie mare și renumită, nu-și pătează numele, și renumele, cu lucrări de proastă calitate. AD Garage trebuie trecută în agenda noastră, dacă vrem o companie profesionistă în domeniul service-ului auto.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu