aerotravel.ro, bilete de avion online ieftine pentru tine

joi, martie 5, 2015 20:18
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDacă nu ați aflat încă, aerotravel.ro este una din cele mai mari companii de bilete de avion B2B din Romania. De exemplu, dacă sunteți interesați de bilete de avion ieftine spre/din Iasi, urmați link-ul anterior. Tot pe site găsiți și o descriere a orașului Iași (în general, a locurilor unde vreți să ajungeți sau de unde vreți să plecati). Pentru cei care cunosc mai puțin zona, Iasiul este așezat pe șapte coline, la o altitudine ce variază între 40 și 400 de metri. Iașiul este traversat de râurile Nicolina, Bahlui și de pârâul Ciric. Este al doilea oraș ca mărime din România, după București, și tot al doilea centru universitar ca importanță din tară. Iașiul a fost menționat prima dată, într-un document istoric, în 1408, pe timpul domniei lui Alexandru cel Bun. În 1564, domnitorul de atunci Alexandru Lăpușneanu a mutat capitala Moldovei de la Suceava la Iași, iar în 1640 Vasile Lupu a înființat în Iași prima școală în limba română. Între 1565 și 1859, Iașiul a fost capitala Moldovei. In mai 1944, orasul a fost scena unor lupte grele intre armatele romano-germane si Armata rosie si o mare parte din zona istorica a orasului a fost distrusa. La 21 august 1944, Iasiul a fost ocupat de fortele sovietice. Dupa caderea comunismului, orasul a ramas cel mai important centru cultural din afara arcului carpatic, dupa Bucuresti. Mai multe detalii despre orașul Iași gasiți la legătura anterioară.

Cei interesați de bilete de avion cu destinatia Franta online, să acceseze link-ul anterior. De exemplu, dacă vreți să mergeți la Paris, puteți afla informații utile și interesante despre cel mai mare oraș din Franța și unul dintre cele mai cunoscute din lume. Parisul, dacă nu stiați, a apărut pentru prima dată în secolul III i.e.n., fiind o mică așezare de pescari. Celții sunt cei care au construit orașul. Atracții turistice în Paris: Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Catedrala Notre-Dame, Sacré Coeur din Paris, Moulain Rouge, Champs- Elysees, cartierul Latin etc. Sau puteți opta pentru orașul Lyon, al doilea mare oraș din Franța, după Paris. Orasul Lyon are o multime de atractii turistice si culturale si este locul perfect pentru organizarea de excursii. Principalele atractii turistice ale orasului Lyon ar fi: Catedrala St Jean, Institut Lumiere, Aquarium du Grand Lyon, Atelier de Soierie, Ampithetre Galo Romain.

Iar dacă vreți bilete de avion ieftine spre/din Bucuresti, urmați legătura anterioară. Mentionata pentru intaia data drept “Cetatea Bucurestiului” in 1459, a devenit resedinta a domnitorului valah Vlad al III-lea Tepes. Incendiat de otomani si discreditat de printi la inceputul secolului XVII, Bucurestiul a fost restaurat si a continuat sa se extinda in marime si in prosperitate. Inainte de 1700 devenise cel mai important centru de comert din Valahia si o locatie permanenta pentru curtea valaha dupa 1698 (incepand cu conducerea lui Constantin Brancoveanu). În București se pot vizita următoarele obiective turistice: Arcul de Triumf, construit in perioada 1921-1922 si renovat în perioada 1935-1936, ce comemoreaza victoria Romaniei in Primul Razboi Mondial; Palatul Parlamentului ce masoara 270 m / 240 m, 86 m inaltime si 92 m sub pamant, fiind cea mai mare cladire administrativa pentru uz civil ca suprafata; Ateneul Roman, inaugurat la 14 februarie 1888; Muzeul Curtea Veche – organizat in vestigiile Palatului Voievodal, a fost inaugurat in aprilie 1972; Muzeul Cailor Ferate Romane – colectiile muzeului cuprind materiale si piese documentare care ilustreaza evolutia mijloacelor de transport feroviar in general; Muzeul „George Enescu ” – se afla in Palatul Cantacuzino, construit in 1903 conform proiectelor arhitectului Berindei. Iar dacă urmați legătura anterioară puteți găsi multe alte informații interesante și utile despre capitala României.

Iar dacă doriți alte informații despre destinații turistice, zboruri, servicii oferite, plus multe altele, intrați pe site-ul expedia.com. Desigur, nu este singura opțiune. La fel de bine, puteți intra și pe site-ul booking.com, acolo unde gasiți informații despre peste 606.000 hoteluri, apartamente, vile și altele, din întreaga lume. Plus că puteți face rezevări online. Așadar, avem destule opțiuni din care putem alege cea mai potrivită pentru fiecare dintre noi. Folosiți cu încredere acest pont, pentru a economisi timp și bani în alegerile dumneavoastră.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu