Ai nevoie de un decablator de calitate? Îl găsești la Sercom Electric!

luni, martie 4, 2024 19:51
Posted in category Diverse

SERCOM electricÎncă de la ideea unei case, trebuie luată în considerare rețeaua electrică și cablajul cu care vine aceasta. Poate fi o adevărată pânză de păianjeni pentru necunoscători, însă pentru un electrician este ca o țesătură cu fire sensibile, ce împreună alcătuiesc o imagine ce a ajuns să reprezinte ce poate fi considerat ca aerul în zilele noastre. Este vorba de electricitate!

Electricitatea (sau cum mulți dintre noi îi mai spunem, curentul) trece prin o pledoarie de fire și cabluri pentru ca noi să ne putem bucura de electronice, dar ceea ce mulți nu știu este cât de importantă este calitatea acestora. Vorba vine, dormim cum ne așternem, iar acest lucru nu poate fi mai adevărat decât în domeniul electricianului. Încă de la sursă, cablurile trebuie protejate pentru a putea duce sarcina până în casele noastre – de regulă, ele sunt protejate de straturi de cauciuc ce învelesc firul de cupru din interior.

Din nefericire, uzura cauciucului este inevitabilă – fie că este într-o zonă aridă ce îl usucă, cauzând crăpături, fie se topește din diferite cauze sau suferă de orice daună ce pune în pericol cablul, cert este că acest cauciuc trebuie înlocuit pe partea distrusă. Aici intervine un decablator, o unealtă specifică pentru un job cu mari riscuri.

Uneltele de calitate, o siguranță în plus

Viața unui electrician prezintă o serie de riscuri foarte reale cu care se întâmpină, un pericol fiind riscul de electrocutare. Atunci cand un cauciuc necesită înlocuire, este indicat ca el sa fie tăiat într-un mod curat, rapid și precis. Decablatoarele fac exact acest lucru, venind cu lame potrivite grosimii cablului pentru a nu-l tăia din greșeală.

Yato este un producător de unelte de calitate, ce asigură siguranța utilizatorului. Decablatorul universal YT-2278 este cleștele optim pentru majoritatea cablurilor, având un mecanism de decupare rapid și automat pentru cabluri plate și rotunde de la dimensiunile 0,2mm2 până la 6,0mm2. Fălcile sale de lucru sunt realizate dintr-un oțel călit de înaltă calitate, pentru a garanta tăieturi și sterilizări impecabile. De asemenea, mânerele acestuia sunt din capace din plastic pentru și mai multă siguranță, pentru a putea lucra cu cablurile sub tensiune cu încredere.

Sercom Electric, unde calitatea e la ea acasă

Fie că este nevoie de un decablator sau orice altceva ce ar putea ajuta în domeniul electric, Sercom Electric este locul unde poți găsi unelte de calitate. De la prize, conectică, sisteme fotovoltaice până la tablouri de siguranță și scule, Sercom Electric se asigură de stocuri de înaltă calitate pentru orice nevoie, oferind cu încredere seriozitate și servicii expeditive pentru a satisface orice client. Producătorii cu care colaborează sunt selectați cu atenție, iar produsele acestora nu sunt doar utile, ci și cât se poate de estetice pentru a fi atrăgătoare și plăcute la atingere atunci când sunt folosite.

În cazul în care există un business stabilit, se poate apela cu încredere la Sercom Electric pentru siguranța că uneltele pe care vor fi folosite sunt capabile să transforme munca într-o plăcere. Dacă este nevoie, însă, pentru uz casnic, atunci este recomandat consultul unui specialist electrician atunci când vine vorba de cablaj. Desigur, nu toate treburile casnice prezintă un risc, așa că este datoria fiecăruia să evalueze gradul de risc pentru intervenții ad-hoc. Indiferent că este vorba de un specialist sau un amator, uneltele găsite la Sarcom Electric vor oferi siguranța născută din calitatea materialelor.

Site-ul official Sercom Electric pune la dispoziție diferite diferite categorii de produse la prețuri avantajoase alături de oferte tentante, lichidări de stoc, și un catalog ce prezintă diferite informații utile.

Contact:

0753 234 068
online@sercomelectric.ro

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu