Alte site-uri cu torrente

sâmbătă, iunie 23, 2018 10:49
Posted in category IT

TorrenteNu încurajăm pirateria online, dar pe de altă parte, dacă nu ai bani pentru a cumpăra sau închiria un film, pe care doreşti să-l vizionezi, apelezi în ultimă instanţă la un site de torrente. Lumea acestor site-uri de torrente este extrem de dinamică, respectivele site-uri fiind vânate de cei care se ocupă de pirateria online. Totuşi, încă mai există astfel de site-uri.

Am descoperit întâmplător, pe site-ul cuiva din India, un site de torrente promiţător, https://yts.am/, precum şi variantele sale, în cazul în care aveţi ceva probleme cu varianta principală. Sper că vă descurcaţi cu subtitrările, precum şi cu noţiuni precum proxy şi/sau VPN. Despre ce înseamnă “proxy”, vedeţi aici.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags:

Adauga un comentariu