Am căutat feronerie şi accesorii mobilier şi am găsit la VenusDSH la cel mai bun preţ

duminică, ianuarie 3, 2016 12:06
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniMai devreme sau mai târziu s-ar putea să aveți nevoie de produse din categoria feronerie si accesorii mobilier, iar în acest caz cea mai bună opțiune este VenusDSH, aici găsindu-le la cel mai bun preț. Haideți să vedem mai în amănunt ce produse sau categorii de produse putem comanda.

 • Amortizor hidraulic usa (inchizator hidraulic; brat amortizor hidraulic)
  Produsul, pe care-l puteți vedea și în imaginea de mai jos, este garantat pentru 500 000 clicuri, fiind posibilă montarea lui pe usi cu deschiderea de 120o sau 180o. Are șuruburi pentru reglarea vitezei de inchidere si a vitezei de apropiere.
 • Balamale
  Din această categorie de produse, găsim așa: balamale de sudură, balamale de sudură cu gaură de ungere, balama aruncătoare nichelată, balama cilindrică, balama zincată tip T pentru poartă, balama zincată pentru poartă, balama populară pentru poartă, balama batunta aurie, balama aplicata aurie, balama pafta, balama inchidere completă, balama ornamentală pentru cufere, balama usa tip AII, balama fereastră, balama semiingropată tip H, balama scarita dublă.
 • Zavoare
  Iată ce produse găsim: zăvor auriu, zăvor ușă tip F, zăvor cu tjă cilindrică, zăvor poarta aplicat, zăvor poartă prindere lacăt, zăvor plat, zăvor mobilă cu scoabă, zăvor poarta cu arc prindere lacăt, zăvor ornamental pentru cufere, foraibar cu filet, foraibăr cu placă.
 • Lacate
  Categoria cuprinde: lacat SJ, lacat SJF, lacat BR, lacat alama Victory, lacat negru.
 • Cilindri, broaste
  Din această categorie de produse găsim: cilindru sigurantă, cilindru siguranta nichelat, cilindru siguranta cu 5 chei, cilindru siguranta hotel cu 5 chei, cilindru siguranta cu buton, broască îngropată mobilier cu cilindru tip A, broască îngropată mobilier cu cilindru tip B, broască aplicată mobilier cilindru siguranță.
 • Accesorii mobilă
  Din această categorie de produse fac parte: consola, coltar tip L, colatar tip V, coltar pentru corp suspendat, set opritor usa, opritor mobila cu magnet, opritor mobilă cu 2 role, mâner pentru stâlpi, mecanism blocare pentru stupi, mecanism blocare pentru mese, mâner ușă, cuier cu puncte mare, cuier cu puncte mic, plăcuță indicatoare nume, glesieră sertar cu autoînchidere.
 • Capsator tapițerie (capsator tapiterie manual, capse tapiterie)
 • Rotile mobilier (rotile mobila plate palstic, rotile mobila plate palstic cu frana, rotile mobila rotunde metal)
 • Role și ghidaje porți
  Din această categorie putem comanda produsele: galet cu suport, ghidaj poartă reglabil cu 2 role și suport L, ghidaj poartă reglabil cu 2 role și suport U, ghidaj poartă reglabil cu 4 role și suport U.

Alte categorii de produse disponibile pe venusdsh.ro: plase sarma, sarme, sudura – accesorii si consumabile, discuri abrazive si diamantate, scule aschietoare, abrazive, scule si unelte de mană, instrumente de masura si control, elemente fixare, asamblare, lant, cablu si accesorii, unelte constructii, scule si unelte zidarie, scule si accesorii pentru zugravit, instalații sanitare, încălzire, ventilație, roti industriale, benzi adezive si articole pentru ambalat, echipament protectie, unelte pentru gradina si constructii, articole pentru gardina si camping, uz gospodăresc, sfori si franghii, electrice, rafturi expunere.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu